Fris Side-Out gaat nog steeds voor zes killblocks

SLAGHAREN - Na de teleurstellende afgelasting van de thuiswedstrijd van vorige week tegen Reflex, kan Side-Out H1 zich nu richten op de thuiswedstrijd tegen Lycurgus H2. De wedstrijd werd gestaakt bij een stand van 3-9 in de eerste set, omdat de vloer te glad werd door de vochtigheid in de hal.

Beide aanvoerders en de scheidsrechter kwamen onderling tot de conclusie dat verder spelen niet verantwoord zou zijn. Erg vervelend, ook voor de supporters. H1 bood na de wedstrijd al de welgemeende excuses aan en hoopt dat dit scenario zich zaterdag niet herhaalt.

Maar goed, het vizier moet nu eerst op de wedstrijd tegen de Groningse koploper in de tweede divisie A. De uitdaging die voor de vorige wedstrijd stond blijft staan. Side-Out werd uitgedaagd door oud-eredivisiespeler Mark van Lenthe om zes killblocks te maken. Als dat lukt, dan komt hij nogmaals een bloktraining verzorgen. Lukt dit niet, dat moet H1 een geldinzamelingsactie houden ten bate van stichting Vecht voor Jeugd, waar Van Lenthe ambassadeur voor is.

De tegenstander van aankomende zaterdag staat er weliswaar goed voor, maar Side-Out kan zich vasthouden aan het feit dat de Groningers wel elke wedstrijd minimaal een punt laat liggen. Er liggen dus kansen op puntjes af te snoepen van de koploper.


Side-Out heeft na de afgelasting van zaterdag weliswaar weinig wedstrijdritme, maar kan wel teren op de geleverde trainingsarbeid van de afgelopen drie weken en gaat met frisse hoofden en lijven op weg naar de wedstrijd zaterdag 25 oktober in sporthal ’t Noorderslag. Aanvang 19.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda