Nederlands Dames volleybalteam Doven/Slechthorenden komt naar Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Op uitnodiging van volleybalvereniging Regiobank Tjoba zullen de dames van het Nederlands volleybalteam voor doven en slechthorenden op zondag 2 november 2014 te gast zijn in sporthal de Zon, Planeet 2, KLAZIENAVEEN.


De dames zullen eerst onder leiding van bondscoaches Kees Nijhuis, Karlijn Greijdanusen Joël v.d. Schans om 10.30 uur een training afwerken, welke voor bezoekers vrij toegankelijk is. Op de tribune zijn bestuursleden van de KNDSB afdeling volleybal aanwezig om vragen van toeschouwers te beantwoorden. Aansluitend op de training, om 13.00 uur, geven de bondscoaches en de dames van het Nederlands team samen met de technische staf en speelsters van dames 2 van Regiobank Tjoba een leuke clinic voor de jeugd . Iedereen kan meedoen: doof, slechthorend of horend, volleybal spelend of niet spelend, lid of geen lid.

Deelname aan de clinic is gratis mits van te voren aangemeld via TC-jeugd@tjoba.nl of via TC-mini@tjoba.nl De dag wordt afgesloten met een wedstrijd tussen Regiobank Tjoba Dames 2 en het Nederlands team.

Het Nederlands team, dat in voorbereiding is voor het EK 2015 in Parijs, heeft als secundair doel het promoten van haar sport bij andere doven en slechthorenden. Omdat volleybal prima gespeeld kan worden met dove en slechthorenden sporters samen in één team is het belangrijkdat er begrip is voor elkaars situatie. Om horende spelers te laten ervaren hoe het is om als slechthorende speler in het veld te staan zullen de dames van Regiobank Tjoba na de eerste set oordopjes uitgereikt krijgen en de wedstrijd als slechthorend team vervolgen. Aanvang wedstrijd: 14.30 uur, en de toegang is gratis.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda