Beachcircuit Noord heringevoerd

ERM ? Na een jaar van afwezigheid wordt dit jaar het (jeugd)beachcircuit Noord heringevoerd. Organiserende clubs BeachMe, DrentheBeach, Oryx, Joure en 2BE zullen in samenwerking met de Nederlandse Volleybalbond zorgen voor een spectaculair (jeugd)beachcircuit in de regio Noord.

Binnen de toernooienreeks zijn rankingpunten te verdienen, om op deze manier door de regio te kunnen worden uitgezonden naar het gesloten NK jeugd en senioren dat eind augustus in Scheveningen zal plaatsvinden. Voorwaarde voor plaatsing is dat aan minimaal twee toernooien van het Beachcircuit wordt deelgenomen, maar natuurlijk is deelname aan slechts één van de deelnemende toernooien ook mogelijk!

2BE verzorgt op zondag 28 juni het vijfde en laatste beachvolleybaltoernooi van het circuit op haar vertrouwde locatie, het Ermerstrand. Naar verwachting wordt het een drukbezet toernooi waarbij alle velden van de club door zowel jeugd- als seniorendeelnemers enthousiast bespeeld zullen worden.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.2beachvolleybal.nl, hier zijn ook de toernooien en toernooidata van de andere organiserende verenigingen te vinden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda