Meppelink en Stiekema winnen in Emmen

EMMEN - Local hero Madelein Meppelink(1) heeft met haar gelegenheidspartner Michelle Stiekemade(2) eerste Jiba Eredivisie Beach Volleyball van het seizoen gewonnen. In de finale in Emmen waren ze te sterk voor een ander gelegenheidsduo, Merel Mooren en Sophie van Gestel (21-17, 21-16). Meppelink en Stiekema hadden de finale bereikt zonder ??n wedstrijd te verliezen. Ook de finale wonnen ze redelijk makkelijk onder het toeziend oog van de vele toeschouwers op de Markt in Emmen. Meppelink was aan het net niet te passeren met haar goede blok. Daarnaast speelde Michelle Stiekema sterk in het achterveld.


Beide teams in de finale waren gelegenheidskoppels. Merel Mooren maakte haar rentree in Emmen na een schouderoperatie. Haar vaste partner Marloes Wesselink komt deze week met Daniëlle Remmers in Osaka (Japan) in actie voor de World Tour. Remmers is normaal gesproken de partner van Sophie van Gestel, die bezig is met haar eindexamen.

De vaste partner van Madelein Meppelink, Margo Wiltens, speelt deze week in Osaka met Ilke Meertens, de vaste partner van Michelle Stiekema. De derde plaats was voor Pamela Domselaar en Mariska Koster. Zij wonnen eenvoudig van Wendy Boerhave en Jaline ’t Hart (2-0).

Alle betrokken partijen waren zeer enthousiast over de eerste Jiba Eredivisie Beach Volleyball in Emmen. Namens de gemeente nam wethouder Jumelet het woord en sprak zijn enthousiasme uit. “De sportgemeente Emmen is blij dat wij de Jiba Eredivisie Beach Volleyball mochten ontvangen in Emmen.” Andere betrokken partijen, zoals volleybalvereniging Emmen ’95, Café de Zwetser, zand en exploitatie-mij Emmen en Fuhler bv gaven aan volgend jaar mee te willen werken aan de Jiba Eredivisie in Emmen en er dan een nog groter evenement van te maken.

Tijdens het evenement had de gemeente Emmen verschillende side events ingezet zoals een rodeostier en pannakooi. Dit was ter promotie van de Vuelta die eind augustus in Emmen finisht.(zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda