Noordelijke Volleybal Supercup in sporthal De Kampen

SCHOONEBEEK - Volleybalvereniging Thriantha organiseert op 5 september de supercup voor de regio Noord in sporthal de Kampen te Schoonebeek. Tijdens deze supercup speelt de regiobekerwinnaar tegen de kampioen van de regiodivisie. Zowel de dames- als de herenfinale wordt in Schoonebeek gehouden. Om 16:00 wordt de damesfinale gespeeld tussen Veracles dames 2 (Groningen, bekerwinnaar) en Animo?68 dames 1 (Assen, kampioen regiodivisie en verliezend bekerfinalist).
En om 18:00 wordt de herenfinale gespeeld tussen Thriantha heren 1 (Schoonebeek, verliezend bekerfinalist)  en Ritola heren 1 (Zuidlaren, bekerwinnaar en kampioen regio divisie). Omdat Ritola zowel de beker heeft gewonnen en kampioen is geworden van de regiodivisie mag de “runner up” van de regiobekerfinale meespelen om de supercup.

Saillant detail is dat de supercup zowel voor de dames als de heren een kopie is van de bekerfinale. Bijkomend detail is dat de bekerfinale gespeeld is in Zuidlaren (thuisbasis Ritola) en dat de supercupfinale gespeeld wordt in Schoonebeek (thuisbasis Thriantha). Door het thuisvoordeel van Thriantha moet de supercup toch naar Schoonebeek gehaald kunnen worden!

In het ochtendprogramma wordt nog een trainersclinic gehouden waarbij de B en C jeugd van Thriantha wordt getraind door een trainer van de Nevobo (de Nederlandse Volleybal Bond). Voor deze clinic worden trainers uit de regio uitgenodigd om de training bij te wonen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda