Drents wielersucces in het buitenland.

NORTORF - Arianna Pruisscher uit Nieuw-Dordrecht is in Duitsland, waar zij deelnam aan de Giro Nortorf, als 4e gefinisht achter de Duitse winnares Wiebke Rodieck, de Noorse Anita Stenberg en de Deense Trine Schmidt. Myron Koops (Borger) werd 12e in deze wedstrijd over 40 km voor vrouwen en Floor Weerink (Exloo) eindigde als 17e.


Bij de mannen won Jeff Vermeulen. De import-Drent had na 120 km de snelste sprint in de benen, nadat zijn ploegmaat Elmar Reinders 4 km voor de finish was ingelopen door het eerste peloton. Elmar beëindigde deze wedstrijd als 15e. Een dag eerder was hij -eveneens in Duitsland- al 7e geworden in Rund um Ascheffel.

Tijmen Eising reed de afgelopen week een internationale etappe-wedstrijd in Portugal, de Volta Alentejo. Hij werd keurig 9e in het eindklassement en had bovendien een werkzaam aandeel in de twee ritzeges, die zijn ploegmaat Johim Ariesen in de wacht sleepte.

Janneke Ensing uit Gieten reed in België de klassieker Gent-Wevelgem voor vrouwen en bekroonde deze zware wedstrijd met een prachtige 2e plaats, zeven seconden achter de jonge Nederlandse winnares Floortje Mackaij uit Woerd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda