Itass DTK’70 wint eerste halve finaleduel

HATTEM – Zaterdagavond hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 een belangrijke stap gezet richting de finale om het landskampioenschap.


In Hattem werd Smash’70 met 3-2 verslagen. Koen Hageraats begon sterk in zijn eerste duel tegen Michel de Boer en pakte een 2-0 voorsprong in games, maar De Boer won uiteindelijk in vijf games. Barry Wijers kende daarna weinig moeite met Cosmin Stan en stond het 1-1. Daarna speelde Nathan van der Lee tegen Martijn de Vries. De games zaten dichtbij elkaar, maar De Vries speelde een puike wedstrijd en zette Van der Lee met 3-1 aan de kant.

Door de 2-1 tussenstand voor Smash’70 moest Itass DTK’70 de resterende twee duels winnen om nog te kunnen winnen. Kopman Barry Wijers rekende met 3-0 gedecideerd af met Michel de Boer. De slotpartij tussen Hageraats en Stan moest de beslissing gaan brengen. De wedstrijd stond bol van de spanning en dat kwam het niveau niet altijd ten goede. Hageraats kwam op voorsprong, maar liet Stan onnodig terug komen in de wedstrijd. Uiteindelijk rechtte Hageraats zijn rug en wist de wedstrijd met 3-1 te winnen. Speler en coach Barry Wijers:

“We wisten vooraf dat het close zou kunnen gaan worden. We hebben vandaag constant tegen een achterstand aangekeken, maar hebben het uiteindelijk wel gered. We zijn blij met de winst en gaan er alles aan doen om de klus aanstaande zaterdag in onze eigen zaal af te maken.”









Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda