Presentatie parkoers Tour de France 2024 doet stof opwaaien

Beste wielerliefhebber, EMMEN - In de nieuwsbrief van deze week hebben we weer heel wat verhalen die we met jullie willen delen. Het wegseizoen ligt weliswaar achter de rug, maar afgelopen week waren de ogen gericht op het belangrijkste evenement van komende zomer.

Bekijk deze mail in je browser

In Parijs werden namelijk de parcoursen van de Tour de France en de Tour de France femmes bekendgemaakt. En dat zorgde zoals altijd ook dit jaar weer voor de nodige gespreksstof. Met name de gravelrit is voer voor discussie. Niet iedereen is er van gecharmeerd.

Ondertussen is ook het Cyclocross-seizoen is inmiddels in volle gang. Afgelopen weekend hadden we al in Overijsse al 'de moeder alle crossen', zagen we dinsdag Lars van der Haar en Fem van Empel zegevieren in Woerden en met Ruddervoorde (zaterdag) en de Koppenbergcross (woensdag) kunnen we ons de komende dagen verheugen op enkele mooie klassiekers. Over de cross van zondag in Maasmechelen was vorig jaar het nodige te doen. We spraken met de organisatoren .

Voor de actieve fietser zal het deze periode even wennen zijn. De dagen worden korter, dus de fietsverlichting kan weer uit de kast. Daarom hebben we in onze rubriek Materiaalzone een handig overzicht samengesteld waar je op moet letten bij de aanschaf, zodat je ook in het donker lekker door kan blijven fietsen. Want dat is wat we deze periode willen blijven doen. Daarom hebben we in onze rubriek Fietstoerisme weer enkele inspirerende routes voor jullie verzameld.

Fijn weekend!


Martin van den Bosch
Uitgever WielerFlits

Vooroorlogse gravelrit in Tour de France is juist een stap naar de toekomst

Fietsen op gravelwegen is hot. De fietsproducenten zetten vol in op de gravelbikes. Dit is de sector waar zij de komende jaren extra omzetten in hopen te scoren. Logisch dat de Tour de France ook inspeelt op de populariteit van ‘les chemins blanc.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

(Advertentie)

Winactie: Gratis Fiets met Black Friday bij Mantel

In november staat bij Mantel de grootste sale van het jaar voor de deur: Black Friday. Tijdens deze sale kun je bij Mantel in de winkels en online terecht voor hoge kortingen tot 70% op fietsen, fietskleding, onderdelen en nog veel meer fietsartikelen. Mantel warmt bovendien alvast op voor Black Friday met een week vol aantrekkelijke dagdeals.

Daarna, als de Black Friday Sale van start gaat, maak je kans op fantastische prijzen. Iedereen die een aankoop doet tijdens de Black Friday Sale maakt automatisch kans op fantastische prijzen:

-Cortina E-Lett elektrische fiets t.w.v. € 2.499

-Trek Procaliber 9.6 mountainbike t.w.v. € 2.749

-Scope carbon wielset t.w.v. € 1.498

-Elite Justo fietstrainer t.w.v. € 999

Benieuwd naar alle prijzen en voorwaarden? Check dan mantel.com/black-friday-winactie.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Meer infoMeer info

Tour de France 2024: Bergachtig en ‘atypisch’ parcours met zware gravelrit en etappe over hoogste asfaltweg in de Alpen

Woensdag werd in Parijs het parcours van de Tour de France 2024 uit de doeken gedaan. Eerder werd al bekend dat de ronde – voor het eerst in zijn geschiedenis – zal starten in Italië en volgend jaar eens niet zal aankomen in Parijs. Verder mogen de klimmers hun hart ophalen, met meerdere zware bergetappes in onder meer de Pyreneeën en Alpen.

<!--[if mso & !supportInlineShapes & supportFields]><span style='mso-element:field-begin;mso-field-lock:y

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda