Miss Emmen Féline Elie naar Tour du Jour

EMMEN - De rondemiss van de Rabobank Gouden Pijl, Miss Emmen Féline Elie, maakt woensdag 23 juli haar opwachting in het RTL7-programma Tour du Jour. Presentator Wilfred Genee bespreekt gedurende de Ronde van Frankrijk dagelijks met enkele gasten allerlei zaken rondom de grootste wielerkoers ter wereld. Dit doet hij samen met zijn vaste sidekicks, de oud-coureurs Michael Boogerd en Eddy Planckaert.

    • Miss Emmen Féline Elie - Foto: Boom regionale uitgevers/ Wouter Bessels

    • Miss Emmen Féline Elie - Foto: Boom regionale uitgevers/ Wouter Bessels

In de 'Tour de France'-talkshow wordt iedere uitzending een rondemiss gepresenteerd. De Rabobank Gouden Pijl, die dinsdag 12 augustus wordt verreden, heeft gekozen voor Miss Emmen, Feline Elie als rondemiss. De 21–jarige Emmense won op 30 maart de Miss Emmen verkiezing. Sindsdien vertegenwoordigt en promoot Féline Emmen op verschillende manieren. Ze doet mee aan de verkiezing van Miss Drenthe later dit jaar én is dinsdag 12 augustus rondemiss van de Rabobank Gouden Pijl.

‘Ik heb er ontzettend veel zin in. Zowel de Gouden Pijl als Tour du Jour. Dat zijn prachtige dingen om mee te mogen maken.’ Tour du Jour wordt nu dagelijks live vanaf het Mariaplein in Utrecht vanaf 20.30 uur uitgezonden op RTL7. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Gouden Pijl op www.goudenpijl.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda