Win Gouden Pijl wintersportprijs

EMMEN - De organisatie van de Gouden Pijl organiseert in samenwerking met het Zillertal (Oostenrijk) en Boom regionale uitgevers een prijsvraag waarmee een prachtige prijs te winnen is. Raad de lengte van het huidige parcours van de Rabobank Gouden Pijl en win een wintersportvakantie in het Zillertal!

Denk jij te weten wat de lengte is van het huidige parcours van de profkoers van de Rabobank Gouden Pijl op 12 augustus in Emmen? Stuur dan de lengte in meters per sms en maak kans op een fantastische wintersportvakantie voor twee personen. De winnaar krijgt namelijk een 6-daags verblijf voor 2 personen in een viersterrenhotel (halfpension) aangeboden met een Superskipas in het Zillertal in Oostenrijk. Het vervoer naar het Zillertal is voor eigen rekening.

Je kunt als volgt meedoen: sms EMMEN PIJL en de lengte van het parcours in meters aan 4422 Als je bijvoorbeeld denkt dat de lengte 1952 meter is, dan sms je EMMEN PIJL 1952 naar 4422 De kosten van de sms bedragen € 0,60 per ontvangen bericht. Je mag net zo vaak meedoen als je wilt en iedere sms die je stuurt kost dus € 0,60. Na iedere verzonden sms krijg je de volgende antwoordtekst retour: 'Bedankt voor het meedoen.

De winnaar ontvangt na afloop van de Gouden Pijl zo spoedig mogelijk bericht.' Meedoen kan tot 12 augustus 18.00 uur. Op dinsdag 12 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt. Als er meerdere personen het goede antwoord hebben gestuurd, zal er geloot worden. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Doe mee en maak kans!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda