Wielerploegenpresentatie Rabobank in Emmen

EMMEN - Op maandag 26 januari 2015 presenteert Rabobank in het gemeentehuis in Emmen het Rabo Liv Women Cycling Team en het Rabobank Development Team. De teams zijn klaar voor het nieuwe wielerseizoen en hebben Emmen gekozen om zich te presenteren. Want Emmen is in 2015 dÃ

Na de organisatie van het NK tijdrijden in 2012, vinden dit jaar in juni de NK Wielersportweken in de gemeente Emmen plaats. Alle NK’s (voor jeugd, beloften, vrouwen, mannen elite en profs) worden hier tussen tussen 20 en 28 juni georganiseerd.

Het NK BMX, met hun prachtige baancircuit in Klazienaveen, maakt het wielerfeest compleet. De ploegenpresentatie grijpen we aan om deze mooie evenementen in Emmen onder de aandacht te brengen.

Na de ploegenpresentatie door de Rabobank en KNWU is er een persconferentie, gelegenheid voor interviews en aansluitend een speciale kinderpersconferentie, want het is belangrijk dat de jeugd ook bij de wielersport betrokken wordt. Eén en ander vindt plaats in het Bruggebouw van het gemeentehuis in Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda