Aanleg vissteigers Emmer-Erfscheidenveen

EMMER ERFSCHEIDENVEEN - Met hulp van de Sportvisserij Groningen Drenthe, HSV â??t Emmer-Erfscheidenveen, Gemeente Emmen en M&Gezond heeft Plaatselijk Belang Emmer-Erfscheidenveen dit project kunnen realiseren. Oorspronkelijk was het de bedoeling om 1 vissteiger te plaatsen maar door financiele hulp van alle partijen krijgen we nu een officieel viswedstrijdparcours met 30 steigers waar jong en oud gebruik van kan maken.


Een leuke bijkomstigheid is het 60 jarig jubileum van HSV ’t Emmer-Erfscheidenveen dit jaar. De verenging heeft in het verleden goed op de uitgaven gelet en kan hierdoor dit project financieel steunen. Kortom een mooi gebaar van HSV ’t Emmer-Erfscheidenveen!

Zaterdag 8 september zal om 10.00 de officiële opening worden verricht door wethouder van der Weide. De vrijwillige brandweer zal zorgen voor een spectaculaire happening.


Sportvisserij Groningen-Drenthe zal vanaf 10.30 een visdemonstratie verzorgen voor de kinderen vanaf groep 3.

In de middag zijn er diverse activiteiten zoals Schminken, touwtrekken, zaklopen, eendjes vangen, blikgooien etc. Ook is er een springkussen. Met muziek en een hapje en een drankje willen we er een gezellig buurtfeest van maken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda