Gemeentelijke Tentoonstelling 2015.

NIEUW AMSTERDAM - Vogelvereniging Ons Genoegen te Nieuw-Amsterdam / Veenoord organiseert dit jaar de Gemeentelijke (Emmen) Show. Alle 9 zusterverenigingen uit de Gemeente Emmen zullen hun vogels laten keuren door keurmeesters van het NBVV. Na verwachting zullen er ongeveer 600 vogels te bezichtigen zijnin CultureelCentrum de Schalm, Ringlaan 54 te Nieuw-Amsterdam. Er worden diverse soorten vogels verwacht o.a.: Tropen â


Naast de show is er weer een aparte verkoop klasse. In de verkoop worden diverse soorten vogels aangeboden door de leden van v.v. Ons genoegen maar ook door andere inzenders/verenigingen van deze show. Ook wordt er tijdens deze show gestreden om de titel “Drentse Waterslager kweker van 2015”. Elke kweker gaat met 12 vogels (1 stam, 2 stellen en 4 enkelingen) de competitie aan voor deze zangtitel met natuurlijk Jan Kwint ( Nederlands Kampioen 2015) als grote favoriet. Tijdens deze show zijn er diverse zangdemo’s. Er zullen ongeveer 70 zangvogels meedoen met deze competitie.

Publieke openingstijden van deze show en verkoop zijn:
Vrijdagavond 04 dec. aanstaande van: 20.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag 05 dec. aanstaande van: 10.00 tot 22.00 uur.
Zondag 06 dec. aanstaande van: 10.00 tot 15.00 uur.
Iedereen is van harte welkom, entree is gratis.

Op zaterdagmiddag ongeveer 15.00 uur wordt de grote verloting bekend gemaakt door de Politie van de Gemeente Emmen.
Al met al een mooi evenement en zeker de moeite waard om te bezoeken. De mensen van v.v. Ons Genoegen staan klaar om u te ontvangen en indien u hier belangstelling voor heeft, te voorzien van diverse informatie voor het houden van vogels. Voor meer info zie: www.vogelverenigingnwamsterdam.nl/ Het bestuur van v.v. Ons Genoegen te Nieuw-Amsterdam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda