Vogelvereniging Zwartemeer organiseert weer vogelshow

Vogelvereniging Zwartemeer organiseert weer vogelshow ZWARTEMEER - De show jaarlijkse vogelshow van de vogelvereniging Zwartemeer zal weer worden gehouden van vrijdag7 november zondag tot 9 november. De verwachting is dat er ongeveer 225 vogels waaronder kanaries, zebra’s tropen en parkieten zullen worden ingebracht. De officiële opening is op vrijdagavond om 19.30 uur door een bondsbestuurder die ook de clubkampioenen zal huldigen. U bent van harte welkom in het clublokaal van de vogelvereniging aan de plaatsen bij de parkeerplaats van de vv. Zwartemeerse Boys.


Vogeltentoonstelling Vogelvereniging EmmenEMMEN - Vogelvereniging Emmen huodt ook een vogelshow van vrijdag 7 tot zondag 9 november in De Nabershof aan het Noordeind in Emmen. Er worden ongeveer 230 ingebrachte vogels verwacht met een mix van parkieten, kanaries, tropen zang en kleurkanaries.

De officiële opening en prijsuitreiking zal worden verricht door districtsvoorzitter Jantienus Mulder. Ook zullen nog twee leden door voorzitter Ben Stuiver n het zonnetje worden gezet voor hun 40-jarig lidmaatschap van de Emmer vogelvereniging.

De openingstijden zijn: Vrijdag 19.30 - 22.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag kan men nog genieten van het vogelaanbod van 10.00 tot 15.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda