Seniorenwandeling in Klazienaveen

EMMEN - De seniorensportcoaches van de gemeente Emmen organiseren dinsdag 14 juli een wandeling in Klazienaveen voor alle 60-plussers in de gemeente Emmen. De wandeling start om 11.00 uur vanaf Wijk- en Dienstencentrum Noorderbreedte (Meteoor 3) in Klazienaveen.

Routes en opgave
Deelnemers kunnen kiezen uit twee routes. Er is een route uitgezet van 3 kilometer en een route van 5 kilometer. De wandeling wordt afgesloten op een terras in de dorpskern van Klazienaveen. Opgeven kan voor 7 juli bij Petra van den Bosch, telefoon: 06-11394301 of e-mail: p.vdbosch@emmen.nl. Deelname aan de wandeling is gratis, maar op het terras zijn de consumpties voor eigen rekeing.

Gemeente Emmen wil graag fitte en gezonde inwoners. Vanuit de afdeling sport worden daarom voor zowel jong als oud activiteiten in de gemeente georganiseerd om mensen in beweging te krijgen. Deze wandeling is een van deze activiteiten. De wandeling heeft enerzijds als doel om mensen fit en gezond te houden, maar is ook zeker bedoeld om
mensen nieuwe sociale contacten op te laten doen.

Het initiatief komt van een wandelgroep in Klazienaveen. Zij wil graag aan andere dorpsgenoten, maar ook aan andere Emmenaren laten zien hoe mooi Klazienaveen is.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda