Avondwandelvierdaagse

KLAZIENAVEEN - De Avondvierdaagse in Klazienaveen vindt plaats van maandag 21 mei t/m donderdag 24 mei a.s. De organisatie is als vanouds weer in handen van de wandelsportvereniging ?De Tippelaar?. Verleden jaar werd er door scholen van Klazienaveen, Nieuw-Dordrecht, Oranjedorp, Barger-Compascuum, Weiteveen en Zwartemeer aan de Avondvierdaagse deelgenomen. Het aantal deelnemers was toen rond de 1400. De scholen zijn inmiddels benaderd en voorzien van een raambiljet en inschrijfformulieren. Hopelijk groeit het aantal deelnemers ook dit jaar weer.
Naast de scholen kan er ook door individuele wandelaars of andere groepen worden deelgenomen. Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om een keuze te maken uit 5, 10 of 15 km wandelen, en dat 4 avonden achter elkaar. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering met een volgnummer dat aangeeft voor de hoeveelste keer is deelgenomen aan de Avondvierdaagse. Uiteraard kan men ook één avond deelnemen. Men ontvangt dan een speciale herinnering zonder volgnummer.

Op de laatste dag worden de deelnemers ingehaald onder begeleiding van de muziekkorpsen De Bazuin (Schoonebeek), Laus Deo (Emmen), Excelsior (Oosterhesselen) en D.E.S. (Emmer-compascuum).
De startplaats is iedere avond bij de kantine van de V.V. Klazienaveen aan de Planeet, waar ook de finish is. De inschrijfgelden bedragen voor de schooljeugd, bondsleden en groepen €3,50 p.p. Voor de overige deelnemers bedraagt het inschrijfgeld €4,00 p.p.

Veel bedrijven en organisaties zoals o.a. de supermarkten Plus Fischer en C1000 ondersteunen de activiteiten van wandelsportvereniging “De Tippelaar” financieel, en maken zodoende ook de Avondvierdaagse in Klazienaveen mogelijk.

Een evenement als dit zou zeker niet mogelijk zijn zonder onze vele vrijwilligers die geheel belangeloos ons assisteren. Zoals o.a. de verkeersregelaars, die ervoor zorgen dat de deelnemers op een vlotte maar bovenal veilige manier de drukke straten kunnen oversteken. Wat dat betreft kunnen we nog best een aantal vrijwilligers gebruiken die één of meerdere avonden zouden willen meehelpen. Heeft u belangstelling? Laat het ons even weten. Een telefoontje naar 1 van de onderstaande nummers en uw medewerking zal zeer gewaardeerd worden. In ieder geval door  de ongeveer 1400 deelnemers.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda