Matthieu van der Poel gaat uitdaging aan met Tadej Pogacar

EMMEN - Het voorjaar zit er nu echt bijna op. Na de Amstel Gold Race-overwinning van Tom Pidcock vorige week volgde woensdag een verrassende overwinning voor Stephen Williams in de Waalse Pijl. Bij de vrouwen waren Marianne Vos en Kasia Niewiadoma aan het feest deze week. De vraag is: wie gaan er nu in Luik winnen?
<td style="padding: 0cm 0cm 0cm 0cm;" valign="top"

Beste wielerliefhebber,


Alle ogen gaan dit weekend naar Luik-Bastenaken-Luik, waar wereldkampioen Mathieu van der Poel de uitdaging aangaat en het gaat opnemen tegen de absolute topfavoriet Tadej Poga?ar. De Sloveen stond het hele voorjaar langs de kant met oog op de Giro, maar in Luik wil hij zich wel testen. En wie zijn er na een helse Waalse Pijl in staat om met Poga?ar en Van der Poel mee te strijden om de overwinning?

Over Mathieu en Wout
In de nieuwe WielerFlits Podcast bespreken Maxim en Youri uitgebreid de winstkansen van MVDP, die vorige week in de Amstel Gold Race een bijrol speelde en zelfs buiten de top-20 eindigde. Ook gaat het over Wout van Aert, die na zijn zware val bezig is aan zijn revalidatie. Wanneer gaan we de Belgische kopman weer in actie zien?

Ook haakt collega Niels Bastiaens aan in de podcast. Hij vertoeft deze week in de Tour of the Alps, waar veel favorieten zich voorbereiden op de Giro d'Italia. Ook is Tour de Tietema-Unibet daar aanwezig en dus valt er veel te bespreken met Niels.


Alvast een fijn (wieler)weekend!


Nick Doup
Redactiechef WielerFlits

Mathieu van der Poel vs. Tadej Poga?ar, het herstel van Wout van Aert en de Tour of the Alps

Het klassieke voorjaar nadert zijn ontknoping. Nog een keer komen de specialisten uit de pijp. Enerzijds om de meubelen te redden voor hun ploeg, anderzijds om de kers op de taart te fietsen. Intussen is er een ander peloton alweer in volle voorbereiding op de Giro d’Italia. Daarover hoor je alles in een nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Luister nu de WielerFlits Podcast!Luister nu de WielerFlits Podcast!

Winnaars van extreme Waalse Pijl kunnen verliezers van Luik-Bastenaken-Luik zijn

De huiveringwekkende beelden van de totaal onderkoelde Mattias Skjelmose maakten boven op de Muur van Hoei meer tongen los over deze Waalse Pijl dan de ijzersterke en verrassende zege van de Brit Stephen Williams.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

(Advertorial)

Vacature: Kom werken in de fietsbranche bij ABUS

Wil jij werken in de fietsbranche? Dat kan bij ABUS! Dit fietsbedrijf heeft namelijk momenteel een interessante vacature open staan. Solliciteer nu voor de functie Account Manager Mobile Security.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

Waarom veel professionele wielrenners vertrouwen op MNSTRY

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda