Koopzondag op zondag 4 en zondag 18 oktober

EMMEN - Op koopzondagen is De WAAR geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De WAAR is elke 1e en 3e zondag van de maand geopend. De Waar is voorraadhoudend dealer van Amazona Krijtverf en heeft het grootste deel van de kleuren krijtverf, kalk was en boenwas op voorraad.


Taxatiedag
Donderdag 15 oktober geeft taxateur Chris Temmink weer uitsluitsel, is het kunst of Kitsch. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen klanten van De WAAR hun bijzondere spullen laten taxeren door Taxateur Chris Temmink. Maximaal 3 artikelen mogen worden aangeboden per klant. We zijn weer benieuwd of er een echte Rembrand tussen zit. Er hoeft niet te voren worden gereserveerd. Aan de kassa kan men bij binnenkomst een volgbon afhalen (vanaf 12.30 uur) We zorgen voor een zitplek om taxatie goed te kunnen volgen.

De taxatie is gratis.
Demonstratie Brocante verftechnieken Amazona. Zaterdag 17 oktober is er een Demonstratie Amazona Krijtverf en kalkwas. Uw gastvrouw van Amazona is Myra Rutgers www.krijtverf-kalkwas.nl

Zij is er van 13.00 tot 16.00 uur en geeft:
*Praktische informatie over krijtverf, kalkwas en Colourwax;
* Uitleg over technieken zoals whitewashen, colourwaxen en doorschuren;
* Stap-voor-stap demo;
* Metamorfose-ideeën in allerlei woonstijlen;
* Gemakkelijk en snel met de producten aan de slag.
*De demonstratie is gratis

De WAAR Kringloop Plus Winkel
De leukste kringloopwinkel van Noord Nederland en met 3200 vierkante meter ook een van de grootste. Verdeeld over twee verdiepingen zijn kringloop, fifty-fifty, retro en vintage, zelfgemaakte, gepimpte en zelfs nieuwe artikelen te vinden. Heerlijk om lekker in rond te neuzen. De WAAR is de eerste kringloopwinkel met een webshop, wat u de mogelijkheid biedt om op elk moment van de dag te winkelen.

U kunt bijna dagelijks bij De WAAR terecht. Onze winkel is ook elke 1e en 3e zondag van de maand geopend!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda