Vice-wereldkampioen Biketrial Rick Koekoek geeft demonstratie Bike Shop heropent bij Het Goed Emmen

Bike Shop heropent op vrijdag 9 september als shop-in-shop bij kringloopwarenhuis Het Goed Emmen aan de Kapitein Grantstraat 24 in Emmen. De opening begint om 14.00 uur en wordt opgeluisterd door vice-wereldkampioen Biketrial Rick Koekoek. Hij geeft een spectaculaire demonstratie. Ook worden er hapjes en drankjes geserveerd.

De Bike Shop is een onderdeel van de sociale onderneming Daat-Drenthe. Een organisatie die in heel Drenthe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt bij re-integratie. Het Goed Emmen maakt werk van hergebruik en is in Nederland koploper op het gebied van sociaal ondernemen. Daat-Drenthe en Het Goed Emmen vinden elkaar in hun gezamenlijke missie: werk maken van hergebruik en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer kans geven op werk.

In de shop-in-shop formule van Bike Shop ligt het accent op hergebruik en reparatie van fietsen. Er worden geen nieuwe fietsen verkocht. Wel is er een ruim assortiment aan tweedehands fietsen voor volwassenen en kinderen. Ook kun je er terecht voor fietsaccessoires en -onderdelen.
De openingshandeling op 9 september zal worden verricht door dhr. Herman Idema, directeur van de VPB. De VPB Emmen (Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen) is een professionele belangenbehartiger die zich inzet voor Duurzaam Veilige Bedrijventerreinen en werklocaties in de gemeente Emmen. De heropening van de Bike Shop wordt opgeluisterd door een spectaculaire demonstratie Biketrail van Drentenaar Rick Koekoek, vice-wereldkampioen . Biketrial is een behendigheidssport waarbij op een speciale fiets een parcours met hindernissen wordt afgelegd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda