Media Markt Emmen verkoopt jongensdroom VIP arrangement finale F1 Grandprix in Abu Dhabi

EMMEN - Het winkelfestijn â

Tijdens Gekkenhuis verkoopt Media Markt producten die je normaliter niet in een elektronicawinkel tegenkomt. Het aanbieden van populaire, doorgaans dure producten tegen een Media Markt prijs in een winkel die voor iedereen bereikbaar is, blijkt een succesformule. Ook producten uit het reguliere assortiment worden tijdens Gekkenhuis tegen bodemprijzen aangeboden.

Businessclass naar Abu Dhabi
Naast het aanbod van producten in het schap, geeft Media Markt elk jaar een spectaculaire prijs weg. Vorig jaar was het een onbewoond eiland, dit jaar is de knaller een VIP-arrangement naar de finale van de F1 Grandprix in Abu Dhabi. Inbegrepen zijn onder meer businessclass vliegen, een helikopter transfer, slapen in een onderwater suite, met een Rolls Royce naar het Formule 1 circuit en toegang tot de pitstraat van Red Bull. Het complete over de top arrangement heeft een waarde van 50.000 euro. Ook liefhebbers van Formule 1 die dit VIP-arrangement niet winnen, kunnen bij Media Markt terecht. Een reis naar Abu Dhabi met drie overnachtingen, toegang tot het circuit en andere extra’s is tijdens Gekkenhuis voor nog geen 1.000 euro te koop.

Plopsa Indoor Coevorden
Huub Stikkelbroeck, Vestigingsdirecteur bij Media Markt Emmen, vertelt enthousiast over de acties dit jaar: “Elk jaar is het weer een uitdaging om producten te selecteren waar we onze klanten mee kunnen verrassen, toch is het ook dit jaar weer gelukt. Door de successen van Max Verstappen leeft Formule 1 enorm in Nederland, ik ben er daarom van overtuigd dat deze reis een echte jongensdroom is voor veel van onze klanten.” Waar hij ook heel content mee is, is de actie met Plopsa. “Het is geweldig dat we onze klanten entreekaarten voor Plopsa Indoor Coevorden kunnen aanbieden voor maar € 9,99 per ticket. Een topattractie om de hoek voor zo’n lage prijs is natuurlijk fantastisch! We hebben speciaal voor deze actie een heel leuk actiefilmpje opgenomen dat te zien is op onze Facebookpagina Media Markt Emmen Events.” En wie de pagina bezoekt mag zeker de andere filmpjes niet missen.

Maatpakken, gereedschapskisten en boxsprings samen in de schappen
Van e-bikes tot voetballen en van vliegtickets tot gereedschapskisten. Je vindt het dit jaar allemaal in de schappen. Ook kun je tijdens Gekkenhuis bij de elektronicaketen terecht voor een boxspring aangeboden door Swiss Sense met ingebouwde tv-lift aan het voeteneinde, private lease auto’s van het merk Toyota en maatpakken van Cavallaro. Echte voetbalfans moeten er snel bij zijn dit jaar om de Adidas ‘Tango 5’ voetbal aan te schaffen. Voor alle acties geldt namelijk: op is op.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda