Bosma Bedden al 55 jaar beddenspecialist

EMMEN - Je hebt beddenverkopers en je hebt beddenspecialisten. Tot die laatste categorie behoort zeker Bosma Bedden in Emmen. Directeur Gerrie Bosma stapte op zijn achttiende in de zaak van zijn vader en na veertig jaar dagelijkse praktijk en opleidingen mag hij zich zeker beddenspecialist noemen.


Dit jaar is het 55 jaar geleden dat Bosma Bedden in 1963 de beddenwinkel opende aan de Hoofdstraat. De vijf jaar daarvoor zetelde het bedrijf aan de Weerdingerstraat waar manufacturen en ondermode de boventoon voerden. In 1997 vertrok Bosma Bedden naar de Nijbracht in Emmen. “We vieren dit jaar opnieuw een jubileum”, lacht Bosma. “Vorig jaar bestonden we zestig jaar, nu zijn we 55 jaar beddenspeciaalzaak.” Dat jubileum gaat natuurlijk gepaard met tal van acties.

Koninklijke bedden
Veertig jaar werkervaring als beddenspecialist weten heel veel klanten van Bosma te waarderen. “In al die filiaalbedrijven staan verkopers, waar het een komen en gaan is van personeel. Bosma Bedden heeft zich in al die 55 jaar bewezen als een vertrouwd adres. Dat zich onderscheidt door vakkennis en vakmanschap, soliditeit en continuïteit. Bij ons koop je zekerheid en kwaliteit zoals onze klanten al die jaren van Bosma Bedden gewend zijn. En we blijven niet stilstaan. Onlangs hebben we met Hypnos een nieuw topkwaliteitsbeddenmerk aan ons weten te binden. Koninklijke bedden die ook in Buckingham Palace staan.”
Bosma vervolgt: “Als familiebedrijf en erkend beddenspeciaalzaak weten we dat aandacht voor klanten alles is. Wij geven graag persoonlijk en vakkundig advies. Onze showroom aan de Nijbracht 84a heeft alles in huis voor de slaapkamer. Samen met onze eigen service- en montagedienst bieden we een unieke slaapgarantie. Daar is in 55 jaar helemaal niets aan veranderd.”

Erkend beddenspecialist
Gerrie Bosma gaat vervolgens in op het belang van een goed advies en voorlichting: “Wij gaan primair uit van individuele slaapwensen en stellen hoge eisen aan merken. Als beddenspecialist staan we voor uitgebreide service, geven we kwaliteitsadvies en bestrijden hardnekkige slaapmisverstanden. Welk bed voor iemand geschikt is, hangt evenveel van de klant af, als van het bed. Daarom staat het individu ALTIJD centraal.”

Jubileumacties
Een jubileum gaat natuurlijk gepaard met acties met hoge kortingen op bedden en matrassen. In de gezellige showroom staan naast de bedden van het nieuwe merk Hypnos ook boxspring combinaties opgesteld van de merken Caresse, Velda en het exclusieve Royal Dream huismerk. Daarnaast heeft Bosma Bedden de Tempur matrassen in huis. Ook voor beddengoed is Bosma Bedden het juiste adres. In die showroom vinden de klanten ook tal van jubileumacties. Kom kijken bij Bosma Bedden aan de Nijbracht 84a in Emmen of bel 0591 648 328.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda