Kleepassage in De Weiert komt weer tot leven

EMMEN - Er komt weer leven in de Kleepassage, de winkelstraat tussen het Mondriaanplein en het Raadhuisplein in Emmen. Sinds kort zit er een nieuw bedrijf: mindfulness-centrum Zen in Emmen.


Vastgoedbeheerder
Sinds het vertrek van winkels als Bruna is de winkelstraat leeg komen te staan en begon de passage te verpauperen, maar daar komt nu verandering in. Mede dankzij vastgoedbeheerder Alvast, die namens de eigenaar van de panden actief ondernemers zoekt om de de winkelpanden te beheren, in afwachting van nieuwe huurders of een nieuwe bestemming.

MindFit
Zen in Emmen is het eerste bedrijf dat via Alvast z’n intrek heeft genomen in een pand aan de Kleepassage en wordt gerund door mindfulness-trainer Erik Riensema (1967), die eerder actief was in Gieten (Zen in Gieten). Hij heeft de voormalige Bruna omgetoverd tot een mindfulness-centrum, waar hij onder meer MindFit-trainingen verzorgt. Dit is een nieuw mindfulness-concept, ontwikkeld door Queno Sportopleidingen in Westerbork. Ook is Zen in Emmen actief met yin yoga, t’ai chi en klankschalen.

Meer ondernemers
De kersverse Emmer ondernemer heeft het pand van binnen en buiten een fraai aanzien gegeven en hoopt dat meer aanverwante ondernemers zullen aansluiten, om samen te werken en van de Kleepassage weer een aantrekkelijke winkelstraat te maken.

Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen met Erik Riensema van Zen in Emmen (zeninemmen.nl) of Rick Drent van Alvast (alvast.nl).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda