Bij Bosma Bedden ligt het al 60 jaar nét even anders

EMMEN - De slogan Bij Bosma Bedden ligt het nét even anders wordt door de jubilerende beddenzaak al zestig jaar gebruikt. En nog steeds boet deze leus niets aan kracht in. Want ook al zestig jaar staat Bosma Bedden garant voor ouderwets vakmanschap, kwaliteit, service en slaapgarantie.


Het zestigjarig bestaan van het familiebedrijf wordt gevierd met een al even ouderwets spectaculaire hoge kortingsactie. Wie iets aanschaft in de winkel mag daarna 20 procent gratis bijkopen. "Met andere woorden, als je iets koopt voor 500 euro mag je voor 100 euro gratis iets uitzoeken in de winkel, bij 1000 euro is dat 200 euro", zegt jubilaris Gerrie Bosma. "Deze kortingsactie hanteerden we namelijk ook in 1963 als openingsactie van de eerste bedden- en textielzaak in Emmen."

Eerste winkel in Emmen
Pieter Bosma senior en Fennie Dijkstra stonden aan de basis van die eerste winkel in Emmen. Tegenwoordig heeft het beddenconcern winkels in Emmen, Winschoten, Assen, Groningen en Wezep. Bosma senior, die zijn zoons Pieter, Gerrie, Ente en Edwin, als zijn opvolgers het familiebedrijf binnen zag komen, stond ook aan de basis van de Vereniging van Slaapvoorlichters.

Gerrie Bosma: "Deze vereniging zorgde ervoor dat de mensen voorlichting kregen over slapen, over bedden en alles wat daarmee samenhangt. De beddenfabrikanten waren alleen gericht op het fabriceren en hadden geen feeling met de klanten. Daarna hebben we onder de naam Sleep & Dream en Royal Dream zelf een eigen beddenlijn, met boxsprings, dekbedden, textiel en matrassen in het leven geroepen. Goed slapen werd eigenlijk toen pas volwassen."

Unieke slaapgarantie
Dat streven is in de loop der jaren verder geprofessionaliseerd zodat Bosma Bedden met recht het predicaat Bedden-Speciaalzaak mag hanteren. "Al onze klanten, liever hebben we het over gasten, krijgen bij ons alle tijd om hun slaapwensen kenbaar te maken", zegt Gerrie Bosma. "Wij zorgen ervoor dat die wensen ook werkelijkheid worden. Ik zou willen zeggen als je nu een nieuwe boxspring, matras, ledikant, linnenkast of bedtextiel zoekt, kom dan eerst bij ons langs. Wij laten zien dat er wel degelijk verschil is in bedden. Of zoals we al zestig jaar weten: Op onze bedden slaapt u nog steeds nét even anders. Op elke aanschaf bieden wij onze unieke slaapgarantie. En tijdens onze jubileumactie mag u ook nog eens gratis twintig procent bijkopen."

Bosma Bedden in Emmen is gevestigd aan de Nijbracht 84-a. Tel: 0591-648328.

Openingsadvertentie 60 jaar geleden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda