Na 15 jaar gaat Lampe Therapie samen verder onder nieuwe naam: Heldr.

EMMEN - Lampe Therapie ondergaat een grote verandering. Na wisseling van eigenaren in 2022 zet de veranderende koers door naar een geheel nieuwe naam en toekomstvisie. Vanaf eind september is het officieel en heten zowel Lampe Therapie als Lampe Vitaal; heldr, samen naar beter.


Al enige tijd is het stokje overgedragen door oud-eigenaar Berry Lampe aan zijn toenmalige werknemers Debbie Ruiter, Roy Stroeve en Jarno Tapper. Deze drie-eenheid bouwt verder op het fundament van de naam en het bedrijf Lampe. “Wij hebben altijd meer gewild dan alleen een fysiotherapiepraktijk. We gingen met Lampe Therapie en Lampe Vitaal al heel erg in de richting die we nu met heldr een extra boost kunnen geven,” aldus Debbie. heldr richt zich in brede zin op gezond leven. “We kijken niet alleen naar de klacht, maar kunnen doordat we alle specialisten onder één dak hebben en nauw contact hebben met samenwerkingspartners, multidisciplinair ondersteunen bij gezondheidsklachten. Simpel gezegd kijken we naar het hele plaatje. Ook voor preventieve zorg is dit heel belangrijk,” zegt Jarno Tapper, al jaren fysiotherapeut bij Lampe.


“Hetzelfde team, dezelfde locaties, nieuwe uitstraling.”

Onze naamswijziging was een belangrijke stap om ons verhaal duidelijk naar buiten te kunnen brengen. “Dat verhaal moet een helder verhaal zijn,” lacht Debbie. “We zijn eerlijk in onze doelen, dat is samen naar beter. Dat samen zijn we al heel ver mee, dat is onze visie. Samen met de regio, samen met huisartsen, specialisten en met maatschappelijke initiatieven. Zo zorgen we ervoor dat je persoonlijk de beste zorg krijgt én de hele regio er profijt van heeft. Ja, en wat is beter? Daarin zijn we ook open en eerlijk. Beter is niet altijd dat álles opgelost is. Beter kunnen ook kleine stapjes zijn, die een groot verschil kunnen maken. Beter ademhalen bijvoorbeeld, dan hoef je nog niet direct een marathon te rennen,” geeft Roy Stroeve aan.

Debbie vult verder aan: ”Voor de bestaande klanten van heldr verandert er niet zoveel. We werken al een tijd op onze specifieke manier. Dit gaan we alleen maar uitbouwen en perfectioneren. De nieuwe look die hierbij past, wordt vanaf september zichtbaar.”

Vanaf nu zijn wij te bereiken via:
E-mailadres: info@wijzijnheldr.nl
Website: www.wijzijnheldr.nl
Telefoonnummer (ongewijzigd): 0591-624832

Heldr blijft gevestigd in de panden in Emmen aan Ullevi en Bislett en in Hoogeveen aan De Vos van Steenwijklaan.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda