Stralende ogen bij Rob Geus na bezoek aan eethuis & snakbar Oscars

EMMEN - Hendrik en Dirk de Hooijer van Eethuis & snackbar Oscars wisten dat het wel goed zat in hun bedrijf, maar toch was er wel enige spanning toen de komst van Rob Geus de milieupolitie werd aangekondigd. Totaal ongegrond, want Rob Geus keek zijn ogen uit toen hij eenmaal binnen was in het eethuis & Snackbar en zijn keuring had afgewerkt.

,,Dit is gewoon een toptent!. Hier werken gedreven mensen die als team keihard samenwerken. Ik denk dat de eigenaars gewoon vier stappen vooruit denken op anderen gelijksoortige bedrijven. Dit is het eerste bedrijf wat ik heb bezocht dat over een geheel aparte ruimte voor maaltijdbereiding heeft en een magazijn en opslag heeft die er vlekkeloos bij ligt en volgens de regels alles goed geordenerd heeft op schrift, maar vooral steriel superschoon is.

Van de ijsbalie tot aan de bakovens, maar ook in het zitgedeelte. Hier word ik dan ook echt vrolijk van en dat kan ik niet zo vaak zeggen. Ik zou graag willen dat elke zaak zo zou zijn. Ik heb er de sticker opgeplakt, maar het er nog wel meer op kunnen plakken. Oscars krijgt van mij minimaal een negen-en-een-half”.


De vreugde straalde dan ook van het gezicht van Hendrik en Dirk de Gooijer af toen Rob Geus de begeerde sticker op de deur plakte. ,,Helemaal top, zegt Dirk want daar hebben wij als team hard voor gewerkt en als dan de waardering er komt van de meester zelf ben ik toch wel trots terwijl Hendrik het allemaal ook heel super vindt. De opname van het bezoek van de milieupolitie zal over twee of drie weken op You Tube en de website van Rob Geus worden uitgezonden. (zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda