ALGEMEEN

Zeg nog een keer ‘JA’ tijdens Forever Young

EMMEN - Hoe mooi is het wanneer je huwelijk na vele jaren nog zo de moeite waard is, dat je graag nog een keer - ja - tegen elkaar zegt? Alsof je zegt, als ik opnieuw zou kiezen, koos ik weer voor jou. Een heel speciaal moment. Geluk is blijven verlangen naar wat je al hebt.
Reageer!

Luncheditie Panenka weer in de bus?

EMMEN - Hierbij ontvang je weer onze vrijdagmiddag lunch-editie met tips, weetjes en aanbiedingen om je weekend goed te beginnen. Veel plezier op de velden dit weekend, en tot Panenka!
Reageer!

Aftellen naar Koningsdag afgetrapt op De Oude Meerdijk

EMMEN - In de rust van de wedstrijd FC Emmen - MVV Maastricht hebben de Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma en burgemeester van Emmen Eric van Oosterhout de offici�?�«le aftrap voor Koningsdag verricht. Daarmee is het aftellen naar de komst van koning Willem-Alexander op zaterdag 27 april begonnen.
Reageer!

Ook amateurverenigingen maken muur tegen zaadbalkanker

EMMEN - Vertegenwoordigers van negen amateurverenigingen uit de regio waren te gast bij de met 4-2 gewonnen thuiswedstrijd van FC Emmen tegen Jong Ajax afgelopen vrijdag. Hiermee gaven ze samen met FC Emmen, EasyToys en Stichting Zaadbalkanker het startsein voor het vervolg van de campagne #CheckJeBallen. Het doel is om de bewustwording rondom zaadbalkanker bij de doelgroep (mannen tussen de 15 en 40 jaar) te vergroten en te zorgen dat zij regelmatig hun ballen gaan checken.
Reageer!

Jonny Moesker wint jaarlijkse Neutjes Schait'n wedstrijd in Roswinkel

ROSWINKEL Op eerste Paasdag stond in Roswinkel weer de Neutjes Schait'n Club wedstrijd van Roswinkel weer op het programma. Het werd een lange en heftige dag voor de leden van de Neutjes Schait'n Club Roswinkel. Tijdens de voorafgaande jaarvergadering werden verschillende regeles doorgenomen en werd ook de kas qweer opgemaakt. Die bleek trouwens wat lager te zijn dan in 2023
Reageer!

Vraag naar transportpersoneel blijft groot ondanks tegenwind sector

ASSEN - In februari nam het aantal WW-uitkeringen in Drenthe toe, voor de vijfde maand op rij. Ook de sector vervoer en logistiek laat de laatste tijd een stijging van de WW zien. De sector heeft te maken met economische tegenwind. Toch blijven er veel baankansen, onder andere voor vrachtwagenchauffeurs. Vergrijzing zorgt voor een aanhoudende personeelsvraag.
Reageer!

Boordevol programma met sport en show tijdens CAI Exloo

EXLOO - Hippisch Centrum Exloo staat in laatste week van maart in het teken van de mensport. Op de locatie waar vorig jaar het EK vierspannen en WK Paramennen plaatsvond, is traditiegetrouw vroeg in het seizoen - van 28 tot en met 31 maart - een internationale menwedstrijd. Het deelnemersveld is overweldigend groot en de wedstrijd wordt opgeluisterd met een spectaculaire showavond.
Reageer!

Waarderingsprijs voor Kerst Event Theaterkoor Ericarre

EMMEN - Op donderdag 19 maart 2024 reikte burgemeester Eric van Oosterhout de Waarderingsprijs 2024 uit tijdens de Waarderingsavond voor Erkende Overlegpartners in het ATLAS Theater. Van de vier genomineerden behaalde Kerst Event Theaterkoor Ericarre(uit Erica) de meeste stemmen. Zij wonnen de Waarderingsprijs en een cheque van 1.000 euro.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda