ALGEMEEN

Drenthina na 15 jaar weer kampioen

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse H wist Drenthina was de opkomst al prachtig met alle vaders in het team met een baby of kindje op de arm. De wedstrijd tegen FC Lewenborg verliep daarna toch wel zoals de mannen van trainer Robert Oosting voor ogen had. Het werd een 4-0 overwinning en daarmee kon Drenthina voor het eerst sinds vijftien jaar weer een kampioenschap vieren en de promotie naar de 1e klasse afdwingen.
Reageer!

Bedrocks op dreef op het Riverside Parc in Hardenberg.

EMMEN - Zondag speelde het 1e honkbal team van Bedrocks Emmen hun 5e wedstrijd van dit seizoen op het op het langs de Vecht gelegen Riverside Parc in Hardenberg tegen de Cubs. Op dat moment is Bedrocks koploper en staan de Cubs met een wedstrijd minder gespeeld vierde in de competitie. Dat leek op deze zonnige middag een mooie stand voor een voor een spannende honkbalwedstrijd onder leiding van scheidsrechter Bas Winters
Reageer!

Beste ondernemers in de gemeente Emmen,

EMMEN - Doe mee aan de Open Bedrijvendag 2024 in Emmen, op zaterdag 2 november. Het is een geweldige kans om uw bedrijf en uw producten of diensten te presenteren aan de inwoners van Emmen en de omgeving, om in contact te komen met de jeugd en met eventuele toekomstige medewerkers. Het is ook een prachtige kans om de familie van uw medewerkers uit te nodigen om een kijkje te komen nemen.
Reageer!

FOTO-EXPOSITIE 10 jaar VEENVAART in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 25 mei van 10.00 tot 16.00 uur, zaterdag 1 juni van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 2 juni van 12.00 tot 16.00 uur vindt er een multi-expositie plaats in het oude Rabobankpand aan het Van Echtenskanaal NZ 530 in Klazienaveen. Toegang is gratis.
Reageer!

Vier jij je dit jaar je 18e verjaardag? Dan mag je gratis naar het ATLAS theater!

EMMEN - Een extra cadeautje voor alle jongeren in de gemeente Emmen die in 2024 hun 18e verjaardag vieren! Zij krijgen binnenkort een voucher voor twee gratis kaartjes voor het ATLAS Theater in de brievenbus. Met deze tegoedbon kunnen jongeren zelf kiezen welke voorstelling ze willen bezoeken. De kaarten kunnen het hele theaterseizoen, dat loopt tot 30 juni 2025, gebruikt worden.
Reageer!

7 op 10 werkhervatters blijven na WW langer dan een jaar werken

EMMEN - De WW-uitkeringen namen in april af in Drenthe. Dat heeft deels te maken met een lagere instroom van nieuwe uitkering. Ook vonden meer mensen hun weg naar werk vanuit de WW. De meerderheid van deze werkhervatters vanuit de WW blijft langdurig aan het werk. Uit recent onderzoek van UWV blijkt nu dat 73% van de mensen, die in 2021 vanuit de WW een baan in loondienst vonden, meer dan een jaar aan het werk blijft. Dit percentage is hoger dan voor de coronacrisis.
Reageer!

Het Pinksterweekend in Emmen is weer voor BARREL Food Truck Fest!

EMMEN - Als de lekkerste aftrap van het evenementenseizoen is het tijdens het Pinterweekend weer tijd voor BARREL food Truck Fest. BARREL is een feest voor lekkerbekken; met 25 met zorg geselecteerde foodtrucks die streetfood serveren. Tijdens het Pinksterweekend kun je van vrijdag 17 t/m maandag 20 mei genieten van exotische lekkernijen tot hartverwarmende klassiekers. Dit festival is een smaakvolle ontdekkingsreis.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda