Sponsorloop en kniepertjes verkoop dansselecties Unido

EMMER COMPASCUUM - Zaterdag 24 december zullen de showdance en streetdance wedstrijdteams van GV UNIDO een sponsorloop houden, om geld op te halen voor de wedstrijdkosten. "We willen graag dat iedereen van de groepen altijd kan meedoen"


Niet alleen zullen de groepsleden rondjes lopen om geld op te halen, tegelijkertijd worden er ook kniepertjes gebakken, heerlijk voor tijdens de feestdagen!! Draagt u de wedstrijd dansteams een warm hart toe? Sponsor dan één van onze leden, en/of koop kniepertjes bij één van de leden.

Kosten van de kniepertjes zijn €1,50 per zakje (10 kniepertjes per zakje). Ook voor publiek willen wij het leuk houden! Vanaf half 1 tot 2 uur is publiek van harte welkom om ons te komen aanmoedigen! Naast het hardlopen zullen de leden ook hun wedstrijddansen voor aankomend wedstrijdseizoen showen, en ze hebben allemaal ook hun best gedaan op eigen kerstchoreografieën! Er is dus genoeg te beleven!

Natuurlijk kunt u ook op de dag zelf nog kniepertjes kopen! "Wij hebben er in ieder geval veel zin in, en wij hopen dat jullie allemaal komen om ons aan te moedigen!"
Tot 24 december, in gymzaal de Kavels te Emmer-Compascuum!
Solution
Revolution
Infusion
Divergent

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda