Parochiedag H.Pauluskerk Emmen

EMMEN - Op zondag 6 september aanstaande wordt bij de Pauluskerk weer de jaarlijkse parochiedag gehouden. Het begint met een Eucharistieviering en zal worden is afgesloten met een brunch. Om 10,00 begint de viering met medewerking van het Paulus- en Bernharduskoor en op hetzelfde moment is er een kinderwoorddienst en céche.

Na de dienst zal omstreeks een begin worden gemaakt met de brunch die door het Wapen van Emmen wordt verzorgd in de tuin van de kerk. Ook nu zal er weer de bekende Surinaams/Antilliaanse muziekgroep de brunch muzikaal ondersteunen.

Voor de jeugd is er een optreden van een Jambe-groep uit Klazineaveen, maar.......er is ook een spoedcurcus Jambe spelen voor de allerjongsten tot en met de ouderen. Dus iedereen kan meedoen.

Deze parochiedag is toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud, vrijwilliger of toevallige vakantiekerkganger. Voor de kerdienst hoeft men zich niet op te geven, maar in verband met de voorbereiding van de brunch is het wenselijk zich even op te geven bij het secretariaat van de Pauluskerk.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda