Top 2000 kerkdienst in de Opgang

EMMEN - Op zondag 6 december wordt in De Protestantse Gemeente Emmen Zuid een Top 2000-kerkdienst gehouden. Daarin staan de platen uit de Top 2000 centraal, waarvoor mensen kunnen stemmen. Doormiddel van de dienst worden er videoclips vertoond en ten gehore gebracht. maar de band Blauwd verleend ook medewerking

Er zijn al heel wat stemmen binnen voor de Top 10 in het kader van de TOP 2000 Kerkdienst. De dienst wordt op zondag 6 december gehouden in de Opgang aan de Mantingerbrink in de wijk Bargeres in Emmen. Op dit moment staat op nummer 1 ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij die deze week een onderscheiding heeft gekregen gevolgt door ‘Stairway to Heaven’ van Led Zeppelin. Het is opvallend dat ‘Window of my Eyes’ van Cuby and the Blizzards, de enige Drentse naam in de lijst, die is gestegen en wel naar een 4e plaats. Avond de single van Boudewijn de Groot is een belangrijke kanshebber om op nummer 1 te komen. Ook is het opvallend dat ‘Hallelujah’ 2 keer in de Top 10 staat. Op 5 staat Jeff Buckley en op 8 staat de schrijver van het lied, Leonard Cohen. De voorganger in deze dienst in ds. Gerben Kajim.

De stand dus en dan per 30 november om 09:00 uur:
1 Mag Ik Dan Bij Jou Zijn – Claudia de Breij
2 Stairway To Heaven – Led Zeppelin
3 Avond – Boudewijn de Groot
4 Window Of My Eyes – Cuby & The Blizzards
5 Hallelujah – Jeff Buckley
6 Bridge Over Troubled Water – Simon & Garfunkel
7 Tears in Heaven – Eric Clapton
8 Hallelujah – Leonard Cohen
9 Morning has broken – Cat Stevens
10 Zing Vecht Huil Bid Lach werk en bewonder – Ramses Shaffy

Als u ook uw stem wil uitbrengen ga dan naar www.top2000kerkdienst.nl/emmen en kies het 2e vakje ‘STEM TOP 2000 EMMEN‘. Je komt dan op de pagina waar jij je favoriete hits kunt kiezen. Bij de keuze van de locatie natuurlijk wel kiezen voor ‘Emmen’. Volg de instructies en het komt allemaal goed. Als je, nadat je je keuze hebt gemaakt wilt weten wat de stand van zaken is, dan kun je ook het 3e vakje ‘TOP 10 TOP 2000 EMMEN‘ aanklikken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda