MUZIEK

Duo Claudia y Manito met muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent

NIEUW AMSTERDAM - Claudia y Manito hebben een zonnig repertoire van muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent. Bij dit concert gaat de Paraguayaanse harp met haar melancholische geluid een dialoog aan met de flamencogitaar. Betoverende melodien en tot de verbeelding sprekende improvisaties nemen de luisteraar mee naar een gevoelswereld vol passie, romantiek en hartstocht.
Reageer!

Bigband Coevorden in Rue de la Gare

EMMEN - De Bigband Coevorden, een 21-koppige band onder leiding van dirigent Gerard Gerrits, blaast op dinsdag 9 juli in café Rue de Gare de pannen van het dak. De basis is een stuwende ritmesectie van drums, bas, piano en gitaar. Het krachtige koper bestaat uit vijf trompettisten drie mensen op trombone en maar liefst zes saxen maken het geluid compleet. En dan vergeten we bijna zangeres Dianne Meesters.
Reageer!

Vocaal Festival Annen zoekt vrijwilligers

ANNEN - Door een aantal verhuizingen van bestuursleden zijn bij Stichting Vocaal Festival Annen (VFA) en Stichting Pedaal Vocaal (PV) enige vacatures ontstaan. Beide festivals worden jaarlijks georganiseerd. Is jouw interesse gewekt of heb je vragen? Neem dan contact op met ons of meld je aan via onze website
Reageer!

Ruben Hein doet aftrap zomerseizoen De Amer op 25 mei om 16.00 uur

AMEN - De eer is aan Ruben Hein om het zomerseizoen 2024 van Cultureel Cafe De Amer af te trappen met een concert op het fraaie buitenpodium in de tuin van De Amer. Voor liefhebbers is er voorafgaand aan het concert een wandeling door Nationaal Park Drentsche Aa.
Reageer!

Groot jazzfeest in Rue de la Gare met de Koos Wiltenburg Group en gasten

EMMEN - Bij een groot jazzfeest, staat de Koos Wiltenburg Group, aangevuld met drie speciale gasten, op 5 mei in de spotlights tijdens Jazz op de Zondagmiddag in cafr Rue de la Gare. Tijdens het concert ligt de nadruk op het spelen van eigen composities van Wiltenburg. Onder meer de nummers What a Wonderful Day for the Blues en Hands on, die op de uitgebrachte cd-s van het trio staan, worden voor het voetlicht gebracht.
Reageer!

Beste muziek- en kleinkunstliefhebbers,

NIEUW AMSTERDAM - Na een druk weekend met een volle huiskamer van culinaire genieters nu tijd om jullie uit te nodigen voor het prachtige concert op zondag 19 mei van Trio C tot de Derde met hun virtuoze muzikaliteit.
Reageer!

Muziektheatervoorstelling in De Huiskamer

Muziektheatervoorstelling - Als ik droom - van Ekaterina Levental met harp en zang op zaterdag 6 april om 20.00 uur in - De Huiskamer - Nieuw Amsterdam Met - Als ik droom - onderzoekt Ekaterina de kracht van dromen en verbeelding, als middelen om hoop en inspiratie te vinden.
Reageer!

D’Irish Folk brengt Ierland naar Emmen

EMMEN - Een enthousiast clubje muzikanten, dat zich toelegt op het spelen van Ierse en Schotse songs. Dat is D'Irish Folk.De naam is een samenvoeging van Drenthe en Irish, legt zanger Edgar Smit uit. Op zondag 14 april treedt de band op tijdens Forever Acoustic in het Atlas Theater in Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda