MUZIEK

Vocaal Festival Annen zoekt vrijwilligers

ANNEN - Door een aantal verhuizingen van bestuursleden zijn bij Stichting Vocaal Festival Annen (VFA) en Stichting Pedaal Vocaal (PV) enige vacatures ontstaan. Beide festivals worden jaarlijks georganiseerd. Is jouw interesse gewekt of heb je vragen? Neem dan contact op met ons of meld je aan via onze website
Reageer!

Groot jazzfeest in Rue de la Gare met de Koos Wiltenburg Group en gasten

EMMEN - Bij een groot jazzfeest, staat de Koos Wiltenburg Group, aangevuld met drie speciale gasten, op 5 mei in de spotlights tijdens Jazz op de Zondagmiddag in cafr Rue de la Gare. Tijdens het concert ligt de nadruk op het spelen van eigen composities van Wiltenburg. Onder meer de nummers What a Wonderful Day for the Blues en Hands on, die op de uitgebrachte cd-s van het trio staan, worden voor het voetlicht gebracht.
Reageer!

Beste muziek- en kleinkunstliefhebbers,

NIEUW AMSTERDAM - Na een druk weekend met een volle huiskamer van culinaire genieters nu tijd om jullie uit te nodigen voor het prachtige concert op zondag 19 mei van Trio C tot de Derde met hun virtuoze muzikaliteit.
Reageer!

Muziektheatervoorstelling in De Huiskamer

Muziektheatervoorstelling - Als ik droom - van Ekaterina Levental met harp en zang op zaterdag 6 april om 20.00 uur in - De Huiskamer - Nieuw Amsterdam Met - Als ik droom - onderzoekt Ekaterina de kracht van dromen en verbeelding, als middelen om hoop en inspiratie te vinden.
Reageer!

D’Irish Folk brengt Ierland naar Emmen

EMMEN - Een enthousiast clubje muzikanten, dat zich toelegt op het spelen van Ierse en Schotse songs. Dat is D'Irish Folk.De naam is een samenvoeging van Drenthe en Irish, legt zanger Edgar Smit uit. Op zondag 14 april treedt de band op tijdens Forever Acoustic in het Atlas Theater in Emmen.
Reageer!

Muziek-Verteltheater Greppel in ‘De Huiskamer’ Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Muziek-Verteltheater Greppel op zondag 24 maart, 14.00 uur in - De Huiskamer - Nieuw Amsterdam. En Toen Thuis. De mens is gek tot het tegendeel bewezen is. Ben komt thuis na een moedig besluit: hij heeft ontslag genomen. Na een periode van opluchting en vrijheid rijzen de grote levensvragen op.
Reageer!

Vrijdag 1 maart geeft Trapper Schoepp met zijn band een concert in De Amer

AMEN - Op vrijdag 1 maart geeft Trapper Schoepp met zijn band een concert in De Amer. Het concert begint om 20.00 uur. Trapper Schoepp komt uit Milwaukee in de VS en doet nu met zijn band De Amer aan. Deze veelzijdige muzikanten vertalen mooie verhalen en indrukken naar een prachtige mix van folk, country en rock. Inspiratie vond Trapper bij zeker niet de minste namen zoals Johnny Cash en Bob Dylan. Van deze laatste heeft Trapper al eens een niet afgemaakte song van aanvullende tekst en muziek voorzien. Trapper Schoepp bracht al verschillende veelgeprezen albums uit.
Reageer!

Ralph de Jong samen met drie muzikanten een tweetal concerten in De Amer.

AMEN - Op zaterdag 2 maart geeft Ralph de Jong samen met drie muzikanten een tweetal concerten in De Amer. De concerten beginnen om 14.00 en 20.00 uur. Ralph de Jongh is al bijna twee decennia een vaste, en graag geziene artiest in De Amer. Ooit ontdekt door Harry -Cuby-Muskeee heeft hij zijn sporen in de blues scene zeker verdiend. Hij weet zich inmiddels verzekerd van een grote en trouwe groep liefhebbers. Met zijn expressieve en dynamische optredens weet hij steeds opnieuw te boeien en laat hij vaak terplekke nieuwe muziek ontstaan in een pure bluestraditie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda