N855 Diever – Vledder afgesloten

ASSEN - In de periode van 1 tot en met 26 september 2014 voert de provincie Drenthe werkzaamheden uit aan de weg N855 tussen Diever en Vledder (km 12.7 – km 20.1). De bestaande asfaltverharding wordt vervangen.

Ook worden de kruisingen heringericht en wordt het straatwerk van inritten opnieuw aangelegd. Het werk wordt fasegewijs uitgevoerd. Voorafgaand hieraan vinden werkzaamheden plaats aan het busstation Dieverbrug. De aanwezige perrons zullen geschikt worden gemaakt voor mindervaliden. Een overzicht van de belangrijkste maatregelen: Busstation Dieverbrug:

• Maandag 25 augustus tot en met donderdag 4 september: Werkzaamheden aan het busstation Dieverbrug. De dienstregeling blijft intact. Reizigers worden via bebording geïnformeerd.

Fase 1:
• Maandag 1 tot en met vrijdag 5 september: Volledige afsluiting van de hoofdrijbaan N855 vanaf de kruising Ten Darperweg/Bosweg tot en met de kruising Ten Darperweg/Hoofdstraat.

• Maandag 8 tot en met woensdag 17 september 2014: Verkeershinder i.v.m. werkzaamheden op en naast de rijbaan.

Fase 2:
• Maandag 8 tot en met woensdag 17 september: Volledige afsluiting van de hoofdrijbaan N855 van het gedeelte Ten Darperweg/Hoofdstraat tot de bebouwde kom van Wapse.

• Donderdag 18 tot en met vrijdag 26 september: Verkeershinder i.v.m. werkzaamheden op en naast de rijbaan.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda