Staatssecretaris Wilma Mansfeld bij Duurzame Dates Drenthe

ASSEN - Op donderdag 12 februari 2015 organiseren IVN Drenthe, de provincie Drenthe en de Kamer van Koophandel voor de derde keer de Duurzame Dates Drenthe. Hét evenement voor duurzaam Drenthe. In het provinciehuis ontmoeten bedrijven, scholen en overheden elkaar voor advies, netwerken, financiële ondersteuning en inspiratie op het gebied van duurzaamheid. De prijsuitreiking voor het Duurzaamste bedrijf en de Duurzaamste school en verschillende sprekers maken het programma compleet.


Juryvoorzitter en gedeputeerde Henk van de Boer: “Duurzame Dates is hét event om Drentse inwoners, bedrijven en het onderwijs met elkaar te verbinden. Zo ontstaan verrassende samenwerkingsverbanden om initiatieven en ideeën uit de samenleving tot een succes te laten uitgroeien.”

Tijdens de Duurzame Dates wordt het Duurzaamste Bedrijf van Drenthe 2015 bekendgemaakt en beloond met een oorkonde en een DuDa vaas. Voor het eerst is er dit jaar ook een prijs voor de Duurzaamste School van Drenthe 2015. Deze prijs bestaat uit een oorkonde, DuDa vaas en 5.000 euro voor de verduurzaming van de school. Eerdere winnaars van de Duurzame Dates waren ATB Nederland (Duurzaamste Bedrijf 2014), Duurzaam Balinge (Duurzame Drent 2014) en Van Venrooy Dakbedekking (Duurzaamste Bedrijf 2013).

Wilma Mansveld (Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu), Ellen van Acht (directeur van KUUB centrum voor particuliere bouw en in 2014 uitgeroepen tot meest Duurzame Bouwvrouw) en Christian Zuidema (Docent van het Jaar 2013, gespecialiseerd in scholen en energie) hebben hun medewerking als spreker toegezegd.

Op www.provincie.drenthe.nl/duurzamedates staat het volledige programma. Bezoekers en kandidaten kunnen zich tot 18 januari 2015 aanmelden op de website. Kandidaten kunnen ook door anderen worden aangedragen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda