AMATEURVOETBAL

DZOH blijft in spoor van de koplopers

VOETBAL - DZOH is helemaal terug in de strijd om de titel in de 1e klasse J. De formatie van trainer Karlo Meppelink won op het kunstgras in Westerbork met 0-2 van VKW, nadat koploper Oranje-Nassau eerder op de dag punten had laten liggen tegen SVBO (0-0). Daardoor is het gat tussen de clubs uit Groningen en Emmen na 13 wedstrijden nog maar twee punten. De ruim 500 toeschouwers zagen op het kunstgras van sportpark Perkenslag met name na rust een matige wedstrijd.
Reageer!

SVBO pakt punt tegen koploper

BARGER OOSTERVELD – In de 1e klasse J wist SVBO zaterdagmiddag voor eigen publiek tegen koploper Oranje-Nassau een punt uit het vuur te slepen. 0-0. Eind september verloor SVBO de wedstrijd in Groningen met 4-1. Nu kwam de ploeg van trainer Peter Timmer een stuk beter voor de dag met dit resultaat. Verdiend stelde Timmer na afloop. ''We hadden hier vooraf niet echt op gerekend, maar ik denk wel dat we terecht hebben gelijkgespeeld. We hadden onze tactiek natuurlijk wel een beetje aangepast en daardoor hielden wij de controle over de wedstrijd”.
Reageer!

Bargeres ook na 11 wedstrijden nog zonder puntverlies

WESTERLEE - Er staat tot nu toe geen maat op Bargeres, want de koploper in de zaterdag 5e klasse F staat na 11 wedstrijden nog steeds zonder puntverlies bovenaan. Nu werd Westerlee op eigen veld met 5-1 aan de kant gezet. De wedstrijd begon niet zo voortvarend voor de koploper, want na een kwartiertje werd Tobia Tuik met rood weggestuurd na een overtreding. Bargeres speelde daarna vijf kwartier met een man minder.
Reageer!

Terechte overwinning voor Weerdinge

WEERDINGE - In de zondag 3e klasse behaalde Weerdinge een 3-0 ovrwinning op Noordtser. Gezien de 2e helft was het terechte overwinning. We begonnen deze zondag met andere formatie omdat er wat blessures waren. Maar Noordster begon feller en beter dan ons op een slecht veld. Ze hadden na 2 min al op 0-1 kunnen komen maar onze keept van Klinken stond zijn mannetje met 1;1. Na dit aangezien te hebben hebben we na 25 minuten onze formatie aangepast.
Reageer!

SVBO(zat) verliest van beter Borger

BORGER - Zaterdagmiddag was er voor SVBO(zat) weinig te behalen in de uitwedstrijd in en tegen Borger. De wedstrijd was net 5 minuten onderweg toen de Barger Oostervelders al op achterstand kwamen na een fout in de verdediging. 0-1. SVBO-trainer Jan Moes: ,,Wij kregen daarna nog wel mogelijkheden om de 1-1 te maken, maar Borger ook om in de 1e helft al de 2-0 te maken. Vanaf de 85e minuut gingen wij alles of niets spelen en daar maakte Borger dankbaar gebruik. Het werd niks want Borger bepaalde in de laatste vijf minuten met drie treffers de eindstand op 4-0.
Reageer!

Sc Erica en Twedo in evenwicht

ERICA – In de zondag 2e klasse H eindigde de derby tussen Sc Erica en Twedo in bloedeloze 0-0. Beide ploegen waren niet in staat om de kansen die er nog weren uitgespeeld ook te kunnen verzilveren. Met dit puntje is het op de 10e plaats staande Sc Erica in ieder geval een puntje uitgelopen op het op de herkansingsplaats staande VENO dat met 2-0 klop kreeg van Germanicus. Twedo staat in deze klasse op een zevende plaats. Het komende weekend zijn zowel Sc Erica als Twedo vrij. Op 3 maart staan de wedstrijden Zuidwolde – Sc Erica en Twedo – RSC op het programma.
Reageer!

SVV’04 met puntje terug uit Ruinerwold

RUINERWOLD - In de zondag 3e klasse C eindigde de wedstrijd tussen Ruinerwold en SVV 04 in een 1-1 gelijkspel. In de eerste helft waren de ploegen aardig aan elkaar gewaagd. Ruinerwold werd vooral gevaarlijk door rushes van Ruben Buld, waar ook SVV 04 een paar keer gevaarlijk voor het doel verscheen. Enorme kansen bleven uit en daardoor stond het halverwege de wedstrijd nog 0-0. In de 2e helft drong Ruinerwold wat meer aan dan SVV 04 en kwam via Kevin Loof op een 1-0 voorsprong, maar na een uur spelen was het Sander Kocks die de stand gelijktrok. 1-1 en dat werd ook de eindstand. Zondag 18 februari is Dwingeloo de tegenstander op sportpark De Kampen.
Reageer!

Carnaval viert hoogtijd in de gemeente Emmen

EMMEN -De vijf caranvalsvernigingen in de gemeente Emmen kunnen weer terugkijken op een geslaagd carnavalsfeest van donderdag tot en met dinsdag met elk jaar weer een eigen carnavalsoptocht als hoogtepunt. Naast de feestelijkheden in de horeca of zuper grote feesttenten is de optocht de uitgelezen kans om zich aan de mede dorpsbewoners die de tenten niet bezoeken, kan presenteren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda