AMATEURVOETBAL

EHS 85 benut de kansen beter en gaat door naar de finale

EMMERSCHANS - In de strijd om promotie naar de 2e klasse wist EHS'85 op het eigen sportpark aan de Weergang de wedstrijd tegen Musselkanaal met 3-2 te winnen. Het werd een wedstrijd waar alles in zat: Spanning, duels, gele kaarten, rode kaarten en vooral doelpunten.
Reageer!

CEC verdiend naar de finale tegen VAKO

EMMER COMPASCUUM - In de strijd om promotie naar de 4e klasse deed CEC het zaterdagmiddag wat het moest doen en dat was winnen van RKO dat als derde was geeindigd in de 5e klasse A. De gasten uit Rutten bleken zaterdag een geduchte tegenstander voor de mannen van Reinier Pruim.
Reageer!

Uitslagen nacompetitie amateurvoetbal district Noord

EMMEN - Het amateurvoetbal zit er bijna op voor dit seizoen. In de laatste twee weekenden vallen de beslissingen in de strijd om promotie en lijfsbehoud in de nacompetitie. Lees hier de uitslagen van de Drentse clubs die vandaag in actie kwamen.
Reageer!

Geen handhaving voor Weerdinge

WEERDINGE - De wedstrijd Weerdinge-Mildam begon zondagmiddag voor 3e klasse Weerdinge voortvarend op sportpark De Luwte in Weerdinge want het stond snel met 2-0 voor. De inzet van Weerdinge was ook het volgende seizoen in de derde klasse te spelen. Mildam, de tegenstander deze middag, eindigde als 3e in de 4e klasse en wilde er alles aan doen om de promotie naar de 3e klasse af te dwingen ten koste van Weerdinge.
Reageer!

WKE 16 door naar de volgende ronde in de herkansing

EMMEN – 1e klasser WKE'16 moest zondagmiddag voor de degradatiewedstrijd spelen tegen FC Suryoye-Mediterraneo, de nummer drie in de 2e klasse H en winnaar van de derde periode. De bewoners van Sportpark Grote Geert aan de Sluisvierweg in Emmen wonnen na een 1-0 ruststand met 2-1. Het werd geen gemakkelijke overwinning voor de herkanser van de 1e klasse J.
Reageer!

Geen promotie voor SVBC

BARGER COMPASCUUM – Voor SVBC zit de competitie er op. Na een 1-1 ruststand werd de promotiewedstrijd tegen HH Combi met 3-1 verloren. Volgens SVBC-trainer waren vooral de eerste 5 minuten lastig waarin SVBC ook met 1-0 achter kwam, maar nog voor de thee op 1-1 wist te komen. In de eerste helft sterk met meeste balbezit en HHCombi niet laten voetballen.
Reageer!

FC Klazienaveen daalt af naar vierde klasse

KLAZIENAVEEN -Voor FC Klazienaveen zit het seizoen er ook op. De mannen van trainer Michel Kerkdijk verloren in eigen huis de promotiedegradatiewedstrijd met 4-2 van 4e klasser Wildervank. Daarmee degraderen de Klazienaveners nu maar de vierde klasse. Een nederlaag waar gezien het wedstrijdverloop weinig aan af te dingen viel.
Reageer!

Beilen laat SC Erica degraderen

VOETBAL – Sc Erica is er niet in geslaagd om zich in de 2e klasse te handhaven. Beilen was deze middag met 4-1 te sterk voor de mannen op Erica. De overwinning van Beilen was verdiend. Een foutieve pass van Roy Lit was de inleiding van de 0-1. Carlos van der Werff kon de bal onderscheppen en schoot vanaf twintig meter de bal, via de rug van Rikus Lubberman binnen. 0-1 en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

Weiteveense Boys moeizaam naar volgende promotieronde

HOOGEZAND – Voor Weiteveense Boys stond de uitwedstrijd tegen FVV in Hoogezand op het programma. Na een 0-0 ruststand wonnen de Weiteveners uiteindelijk wel met 2-1. Volgens trainer Andre Steenhuis wel een moeizame, maar ook terechte overwinning.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda