AMATEURVOETBAL

Schoonebeek laat de punten aan HODO

HOLLANDSCHEVELD - Ondanks het slechte weer van afgelopen week, werd de wedstrijd HODO-Schoonebeek gewoon op het hoofdveld van HODO gespeeld. Het veld was redelijk goed bespeelbaar, maar beide teams lieten weinig verheffend spel zien. Uiteindelijk maakte HODO net iets minder fouten en hield met een 3-2 overwinning de punten in Hollandscheveld.
Reageer!

Doelman Damy Sinot reddende engel voor NWVV

EMMEN – De wedstrijd in de zaterdag 5e klasse F tussen Sc Angelslo – NWW eindigde in een 1-1 gelijkspel. In de 98e minuut stond NWVV nog met 1-0 achter. NWVV-doelman Damy Sinot rende naar voren om een vrije trap voor het Sc Angelslo doel te nemen en met een strak schot verdween de bal via de muur in de kruising. 1-1.
Reageer!

Terechte nederlaag voor SVBO zat

BARGER OOSTERVELD – Voor SVBO (zat) was er zaterdagmiddag weinig eer te behalen, want het Coevorder CSVC ging het effectiefst met de geboden kansen om. Het kwam drie keer voor het SVBO doel en scoorde ook drie keer. Na een 0-1 via Bart Turien zorgden Hilko Koster en Ruben Meijer voor een 0-3 ruststand.
Reageer!

Henk Teuben matchwinner voor EHS’85

VEELERVEEN – In de zondag 3e klasse B won EHS’85 met 2-1 van Veelerveen op een slecht veld met erg slecht voetbal. Vlak voor rust kreeg verdediger Ivo Bos een elleboog op zijn wenkbrauw tot bloedens aan toe. De scheidsrechter keurde echter de goal van Veelerveen goed, zo werd het op slag van rust 1-1 nadat Henk Teuben EHS’85 een kwartier eerder EHS’85 al op 0-1 had gezet.
Reageer!

Monsterzege voor Bargeres en verlies voor CEC

NIEUW SCHEEMDA – In de zaterdag 5e klasse F boekte Bargeres gistermiddag met 16-0 een monsterzege op Oldambtster Boys in Nieuw Scheemda. Topscoorder Yorick Zweerink liet goed van zich gelden met zeven doelpunten. De overige doelpunten van Bargeres werden gemaakt door Mitchell de Graaf (2), Sirbroo Nzoka (2), Jelmer ten Cate, Coen Tent en Sander de Bruin.
Reageer!

Frank Fokke scoort hattrick, maar HOVC verliest wel

RODEN – In de zondag 2e klasse I verloor HOVC na een 1-3 ruststand met 4-3 van koploper Roden. Frank Fokke van HOVC scoorde een hattrick maar dat leverde de fusieclub uit Odoorn-Exloo en Valthe geen punt op. HOVC, dat met zes punten uit zes duels een lastige start van het seizoen kent na de promotie, begon goed in Roden en wist het de koploper in een 5-3-2 formatie heel lang lastig te maken. Frank Fokke maakte drie geweldige goals maar HOVC kreeg geen loon naar werken. Roden toonde na de 2-0 en de 3-1 veerkracht en won uiteindelijk met 4-3.
Reageer!

Nipte nederlaag voor Zwartemeerse Boys

NIEUW BUINEN - In de zondag 4e klasse D liep Zwartemeerse Boys in en tegen koploper Nieuw-Buinen tegen een nipte 1-0 nederlaag op. Het werd een wedstrijd waarin het doelpunt van Brandon Meems halverwege de eerste helft, waarin ook nog twee spelers van Nieuw-Buinen tegen geel opliepen, na later bleek ook de winnende treffer.
Reageer!

Sc Erica gelijk en verlies voor Twedo

ERICA – In de zondag 2e klasse H eindigde de wedstrijd tegen Dalen in een 2-2 gelijkspel. Sc Erica opende de score via Dennis Fecken, maar Dalen kwam via Tijmen Venhorst na een half uur op gelijke hoogte. 1-1. Het was op slag van rust Ricardo Bruins die Sc Erica weer op een 2-1 voorsprong wist te zetten. Dalen gaf het niet op en Tijmen Venhorst wist met zijn tweede treffer de eindstand op 2-2 te zetten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda