Boksen

Boksgala bv Klazienaveen in Landgoed Zwartemeer

ZWARTEMEER - Boksvereniging Klazienaveen huodt op zaterdag 25 juni een internatinaal boksgala in Landgoed Zwartemeer aan het van Echtenskanaal NZ nr 2, 7891 EA in Zwartemeer. De zaal gaat open om 14.00 en de aanvang van het gala is 16.00 uur. Entree trainers en boksers vrij en supporters betalen 10 euro. >>>>>
Reageer!

Harco Wittendorp Nederlands kampioen boksen

APELDOORN - Junioren Zwaargewicht Boksen Harco Wittendorp uit Klazienaveen is zondag in Apeldoorn Nederlands kampioen boksen geworden in de categorie Junioren Zwaargewicht. Boksvereniging Klazienaveen had naast Wittendorp nog drie boksers in finale staan. Bart Engels kwam als eerste in de ring bij de Scholieren, maar zijn tegenstander was deze keer de betere Bokser. Datzelfde gold ook voor nummer twee Bas Suelmann die een tegenstander trof die te sterk voor hem was. Als derde bokser van de boksvereniging Klazienaveen moest Mischa Norkevich de ring in. Dit werd een zeer spannende wedstrijd over drie ronden. Uiteindelijk werd nipt verloren op punten met 17-14. Volgens Trainer Geert de Jonge hebben de nog jonge boksers van zijn school met deze wedstrijden wel weer een stuk ervaring op gedaan.
Reageer!

Geslaagd bokstoernooi voor de Boksvereniging Klazienaveen

ZWARTEMEER - In de grote zaal van Sportlandgoed Swartemeer was het afgelopen zaterdag druk tijdens het door de boksvereniging Klazienaveen georganiseerde boksgala. De deelnemende boksers kwamen uit het hele land en met de deelname van enkele Duitse boksewrs kreeg het ook nog een internationaal tintje. Bart Engels en Jan Hoogenberg uit Klazienaveen hadden een demowedstrijd tegen Kresnik Avdullahu (bv Klazienaveen en Auke Jagersma van boksvereniging De Waldhoek.
Reageer!

Boksvereniging Klazienaveen bezig aan goede reeks

KLAZIENAVEEN - De boksvereniging Klazienaveen is weer aan een goede reeks wedsrijden bezig. Vooral de nog maar 15-jarige Roman Petrosyan maakt een geweldige start door. Drie gevechten in de ring en alle drie overtuigend gewonnen. De laatste overwinning behaalde hij vandaag tijdens het alom bekende Fightclub Bokaal in Purmerend. In de 2e ronde vond zijn tegenstander het wel goed en gaf op om tegen een flinke afstraffing aan te lopen.
Reageer!

Luka Oluic in halve finale uitgeschakeld

NIEUW DORDRECHT - Bokser Luka Oluic uit Nieuw Dordrecht is in halve finale uitgeschakeld door een fisiek sterkere tegenstander Razmi uit rotterdam. De jonge Dordse bokser die in februari uit de jeugd kwam en nu in de elite uitkomt merkte dat het toch anders boksen is bij de elite. de tegenstander zijn veelal kleiner die fysiek nog meer brengen. Maar ook nvoor Luka Oluic geldt dat ook uit een verlies veel lering getrokken kan worden.
Reageer!

Luka Oluic in halve finale Nederlands kampioenschap

KLAZIENAVEEN ? De voor de boksvereniging Klazienaveen uitkomende Luka Oluic uit Nieuw Dordrecht treft in halve finale van de Nederlands Kampioenschap aanstaande vrijdag 21 mei in Bunnink de Rotterdammer Kosham Razmi. Bij winst gaat de talentvolle bokser de volgende dag naar het State Centre in Rotterdam. Mocht hij de finale gaan winnen dan promoveert Luka Oluic naar de A-klasse en wordt toegevoegd aan het Olympisch boksteam.
Reageer!

Rianne Zwiers kampioen ! Sander ronde verder

EMMEN - Rianne Zwiers bokste zaterdag 30-01-2010 in Purmerend haar eerste wedstrijd tegen Charlotte Anchong van ABC-Amsterdam. Rianne (de eerste vrouwelijke wedstrijdbokser in de geschiedenis van BV Emmen !) bokste uitstekend en luisterde goed naar de aanwijzingen van haar coaches. Een prima debuut dus. Uitslag na 3 ronden: Een verdiende overwinning op punten en de titel kampioen van district noord !
Reageer!

Opnieuw winst voor bokser Luka Oluic

KLAZIENAVEEN - De boksvereniging Klazienaveen was het afgelopen weekend in Bremerhaven op een groot boksgala waar de complete top van Noord Duitsland in de ing kwam. Onder hen Luka Oluic die als enige hollander moest boksen tegen een veel kleinere, maar zeer arrogant sterk ventje. Luka had de opdracht om met dubbele of meer opstoten te beginnen, want na enkele stoten komen de kleinere boksers vaak onder door en gaan dan invechten.
Reageer!

Luka Oluic Nederlands jeugdkampioen boksen

NIEUW DORDRECHT - Tijdens de Nederlandse kampioenschappen boksen tussen ruim 450 boksers in de A en B klassen kwam ook Luka Oluic uit Nieuw Dordrecht in de ring. Het werd een super spannende wedstrijd van de eerste gongslag tegen Thom Verhagen van sportschool Vargas uit Brabant. De eerste drie ronden ging het gelijk op, maar in de vierde ronde liet de jonge bokser zien dat vijf keer trainen per week zijn vruchten begint af te werpen. Door veel te scoren werd hij door alle jury als winnaar aangewezen. Luka Oliuc mag zich nu een jaar lang Nederlands jeugdkampioen tot 69 kg noemen.
Reageer!

Dames Huyser/E&O op kickboksles

EMMEN - De dames van Huyser/E&O komen pas op donderdag 12 november weer in actie. Dan staat in Dalfsen de ontmoeting met Bizztravel Dalfsen op het programma. Daarom is er even tijd voor wat anders. Morgen zijn de dames te gast bij Garuda Gym aan de Verlengde Spoorstraat in Emmen om een kickboksles te volgen. Onder leiding van oprichter en eigenaar Marc Hobers gaan de dames de ring in.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda