Finaledag bijna uitverkocht

ROTTERDAM - De belangstelling voor het Europees Kampioenschap handbal voor dames <19 jaar neemt ongekende vormen aan. De finaledag, zondag in het Topsportcentrum Rotterdam, is al bijna uitverkocht. Donderdagavond waren al 1750 van de 2000 entreebewijzen van de hand gedaan. Het toernooi leeft bij de handbalfans, die door het organisatiecomit? worden verzocht zich zoveel mogelijk in de oranje kleuren te steken om het team optimaal te steunen!

Het Nederlands team is tijdens het toernooi in eigen land met een historische promotie van het handbal bezig. In de Preliminary Round (voorronde) werden drie ruime overwinningen geboekt, waaronder tegen titelverdediger Noorwegen. Vervolgens werden in Arnhem ook Roemenië en Spanje door Oranje verslagen. De wedstrijden werden gespeeld in een gebouwde arena in sporthal Valkenhuizen. Deze wedstrijden trokken veel enthousiast publiek dat een sfeer creëerde dat tijdens jeugdtoernooien volstrekt uniek te noemen is.

Wees er snel bij
De kaarten voor de finaledag zijn dus al bijna uitverkocht en de sportliefhebbers moeten snel zijn om nog een kaartje te kunnen bemachtigen. Vanavond zijn de twee halve finales in Rotterdam, Denemarken speelt om 17.30 uur tegen Oostenrijk, die wedstrijd wordt om 20.00 uur gevolgd door het treffen tussen Nederland en Servië. Voor de halve finale zijn nog circa 600 kaarten beschikbaar en dit is voor de mensen zonder finalekaart misschien nog wel  enige mogelijkheid om de succesvolte lichting ooit aan het werk te zien.

Kaarten zijn te koop via www.ekhandbal.nl of door hier te klikken.

P.S. Kaarten voor de halve finale zijn alleen nog aan de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam te koop. Vandaag om 10.30 uur is de kaartverkoop gesloten. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda