Kremer/ Hurry-Up is er klaar voor

ZWARTEMEER - Handbalvereniging Kremer/Hurry-Up uit Zwartemeer presenteerde dinsdagavond de heren -en damesselectie voor het handbalseizoen op het "Sportlandgoed Swartemeer" in Zwartemeer. Het herenteam komt in het seizoen 2011-2012 uit in de eredivisie en de Cup Winners? Cup. De dames acteren het nieuwe seizoen in de hoofdklasse. Tijdens de teampresentatie keek voorzitter Hendrikus Velzing nog even terug op het zo succesvolle afgelopen seizoen. "Met de bekerwinst en de playoffs hebben de heren een voortreffelijk seizoen gedraaid. Ons doel voor dit seizoen is een plaats bij de eerste zes (play-offs)."


Over de heren 1 selectie zegt coach Joop Fiege in de breedte sterker te zijn geworden. Doel blijft een plaats bij de eerste zes.


Mike van Rooden is de nieuwe trainer van dames 1. Hij mikt op een plaats in de middenmoot met zijn jonge groep. Een doelstelling is ook om dames 2 naar een hoger niveau te tillen.

Ronald Suelmann, Joop Fiege en Guido Rink zijn genomineerd voor respectievelijk beste rechteropbouwer, beste coach en beste keeper. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de SuperCup finales op 24 september in Almere. Kremer/Hurry-Up speelt dan tegen KRAS/Volendam.

De handballers uit Zwartemeer spelen ook Europees. Ze treffen in de derde ronde van de Europa Cup voor bekerwinnaars het Zwitserse BSV Bern Muri. Hurry Up speelt in het weekend van 26 en 27 november eerst uit. Een week later is de return in Zwartemeer. Zaterdag begint Kremer/Hurry-Up de competitie met een thuisduel tegen OCI Lions, de nummer twee van vorig seizoen, in sporthal de Eendracht in Zwartemeer. Aanvang 20.30 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda