Kremer / Hurry-Up zaterdag thuis tegen HARO

ZWARTEMEER - Komende zaterdag speelt Kremer / Hurry-Up de tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen HARO Rotterdam. Een tegenstander die de eerste twee wedstrijden verloor van Eurotech Bevo en promovendus Hellas. Kremer / Hurry-Up eindigde de eerste twee competitiewedstrijden met een gelijkspel. Vooral de remise van afgelopen zaterdag tegen Quintus was een teleurstelling voor de Zwartemeerders. De bekerwinnaar stond vrijwel de hele wedstrijd op voorsprong maar gaf deze in de laatste minuten toch weg. Hetgeen resulteerde in een 23-23 uitslag.
Toch kan Kremer / Hurry-Up ten opzichte van vorig seizoen terugkijken op een succesvolle start van de competitie. Vorig seizoen bleef Kremer / Hurry-Up in de competitie namelijk puntloos tegen OCI Lions en Quintus. In dat opzicht is er dus de nodige progressie geboekt. De wedstrijd van aanstaande zaterdag dient in ieder geval gewonnen te worden indien de Zwartemeerders aanspraak willen maken op een plaats bij de eerste zes.

De wedstrijd begint om 20.30 uur in sporthal de Eendracht te Zwartemeer. Ook kunnen mensen zich aanstaande zaterdag nog opgeven voor de SuperCup-finale in Almere. Deze wedstrijd wordt op 24 september gespeeld tegen landskampioen KRAS Volendam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda