Kwebbel E&O overklast Fortissimo

EMMEN - Niets maar dan ook helemaal niets had Fortissimo zaterdagavond in te brengen in Emmen tegen de thuisploeg Kwebbel E&O. E&O, dat vorige week uit tegen quintus met 27 ? 14 nog ruim onderuit ging, was heer en meester in de sporthal angelslo. De dames van trainer Henk Jan Ottens wonnen uiteindelijk met 31 ? 15 na een 13 ? 6 stand bij rust. Topscorer aan de kant van E&O was Nicol Kooiker met 8 treffers.

Nu maakt één zwaluw nog geen zomer en waren er ook zaterdagavond nog voldoende punten voor verbetering vatbaar. Toch lijkt het erop dat E&O verder is dan het zelf (en derden) had gedacht. Hoe de vlag er daadwerkelijk voor staat zal komende zaterdag blijken wanneer E&O op bezoek gaat bij Veneus Nieuwegein.

Wie zich tegen Fortissimo ook goed liet zien was Ilse Spiekman. De 17 jarige keepster die dit seizoen overkwam van Hurry Up speelde zaterdagavond een puike partij. Spiekman begon in de basis omdat aanvoerster Manon Berends niet kon spelen. Berends, die wel bij de wedstrijd aanwezig was, kampt met onduidelijk buikproblemen en moest afgelopen donderdag zelfs een nacht in het ziekenhuis moest doorbrengen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda