Laatste kaarten voor Hurry Up - Pals Groep E&O

Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar voor de spannende wedstrijd van komende zaterdag. Heb jij dus nog geen kaartje? Kom deze dan vrijdagavond tussen 19.00 uur en 19.30 uur kopen in de kantine van de "Ben Kwijt" Arena. Kaartjes kosten ?7,- per stuk. Dit is de laatste kans om een kaartje te kopen. Zaterdag zullen er in Zwartemeer geen kaartjes aan de deur verkocht worden. Let op! OP=OP! Onze jongens zullen de steun hard nodig hebben. Kom daarom ook gekleed in het groen of in het wit!

Rennen voor Denemarken
Op woensdag 30 maart wordt er in de "Ben Kwijt" Arena in Emmen een sponsorloop gehouden voor Denemarken. Verschillende meisjes maar ook jongens, trainers en coaches zullen hier proberen om zoveel mogelijk geld op te halen om naar de Kolding Cup in Denemarken te kunnen gaan. Wilt u nog iemand sponsoren? Neem dan contact op met Niek Kuik, kuik.niek@gmail.com. Alle bijdragen zijn welkom!

Aansluitend aan deze sponsorloop zal er een buffet zijn tegen een zeer lage all-inclusive prijs. Al het geld komt ten goede van de pot voor Denemarken. Iedereen is hier voor uitgenodigd. Neem dus vrienden, vriendinnetjes, opa's, oma's, papa en mama mee om te genieten van deze leuke actie! De sponsorloop en het aansluitend buffet zal op woensdag 30 maart beginnen om 18.00 uur in de "Ben Kwijt" Arena.

Vergeet niet om morgen om 19.00 uur in de kantine van de "Ben Kwijt" Arena je kaartje te kopen voor de derby Hurry Up - Pals Groep E&O. Kaartjes worden zaterdag niet meer verkocht!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda