Pals Groep E&O maakt zich op voor tweede helft nacompetitie

EMMEN - Onze heren beginnen komende zaterdag aan de tweede helft van de play-offs. In Volendam moeten ze het opnemen tegen de koploper uit de eredivisie Volendam. Volendam wat de laatste tijd met veel blessures kampt heeft in de nacompetitie pas een wedstrijd verloren en blijft zo de favoriet voor de titel in de eredivisie. Pals Groep E&O verloor afgelopen week in een slechte wedstrijd van directe concurrent Quintus. Ook onze heren kampen met veel blessures op het einde van deze competitie. Begint alles misschien zijn tol te eisen? Toch maken onze heren nog kans op alle prijzen dit seizoen. Kom Pals Groep E&O daarom zaterdag in Sporthal Opperdam te Volendam om 19.40 uur aanmoedigen. Ze kunnen alle steun gebruiken in de resterende wedstrijden van de play-offs.

Pals Groep E&O loot zware tegenstander in de halve finale van de beker
Onze heren spelen nog op twee fronten mee in de competitie. De strijd om het landskampioenschap gaat zaterdag verder tegen Volendam. En afgelopen maandag werd er in Oosterbeek geloot voor de halve finales van het bekertoernooi. Onze heren zullen het op 12 mei op gaan nemen in en tegen Aalsmeer. Pals Groep E&O heeft dit seizoen nog niet één keer kunnen winnen van Aalsmeer en het zal dus een lastige en zware klus worden om in Aalsmeer een plek in de finale veilig te stellen.

Huyser E&O geheel april vrij
Onze dames hebben heel april vrij. In verband met Europese verplichtingen van verschillende teams vallen er veel wedstrijden uit. Onze dames zullen voor het eerst weer in actie komen op 7 mei tegen MizuwaiDalfsen.

Karim Tamim rest van het seizoen uitgeschakeld
De jeugdige topverdediger uit het team van trainer/coach Arthur Langedijk is de rest van het seizoen uitgeschakeld. Vorige week stelde de sportarts dat een kwetsuur aan de knie hem de rest van het seizoen naast de kant houdt. Pals Groep E&O had de verdediger in de nacompetitie goed kunnen gebruiken. Met de vele blessures die Pals Groep E&O nu kent moeten ze alsnog proberen om in de finale om het landskampioenschap te komen.

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda