Pals groep E&O wint ruim

EMMEN - Ook de heren van Pals groep E&O hebben de eerste punten van het seizoen binnen. Tegenstander AHV Swift uit Arnhem was in Emmen niet bij machte om een vuist te maken (35-24). Met een zware serie wedstrijden voor de boeg (Lions uit, Bevo thuis en Quintus uit) kwam het duel met Swift precies op tijd. In de eerste helft liet E&O prima handbal zien. In de tweede helft zakte de concentratie weg en verzuimde de ploeg om ruimer afstand te nemen. Zaterdag wacht in Geleen met OCI Nitrogen Lions een tegenstander van een geheel ander niveau als Swift. De wedstrijd in het Sportcentrum Glanerbrook begint om 20.00 uur.
Speler van de wedstrijd 
Pals groep E&O - AHV Swift

1.  Marco Woltersom, 3 punten
2.  Patrick Miedema, 2 punten
3.  Leon van Schie, 1 punt

Tussenstand
1.  Leon van Schie, 4 punten
     Marco Woltersom, 4 punten
     Patrick Miedema, 4 punten

Heren collecteren voor KWF Kankerbestrijding
Op initiatief van Maarten Lueks hebben de heren van Pals groep E&O in de wijk Angelslo gecollecteerd voor de KWF Kankerbestrijding.

120.000 collectanten gingen de afgelopen week de straat op om te collecteren. Een enorme operatie die van levensbelang is, want hoe groter de opbrengst, hoe meer geld er is voor onderzoek en meer genezing. www.kwfkankerbestrijding.nl 


Maarten Lueks op pad voor de collecte



Woensdag extra koopavond COACH/6FOOT5
Woensdagavond (14 september) organiseert Coach en de jeanswinkel 6FOOT5 een extra koopavond van 17.00 tot 20.00 uur. Deze koopavond is voor alle leden van E&O, maar ook voor andere clubs die gesponsord worden door Coach. U kunt dan de nieuwste collecties handbalschoenen bekijken, maar ook de nieuwste schoenen voor het najaar van b.v. Lacoste, Le Coq Sportif, Adidas en natuurlijk ook Nike.

Bij 6FOOT5 zijn de nieuwste jeans binnen van o.a. G-Star, Diesel, Pall Mall, en ook Jack & Jones, maar ook stoere schoenen van Blackstone, Replay en HUB.
Om de avond extra leuk te maken staat de koffie klaar en krijgt U op alle artikelen 20% korting (geldt niet voor aanbiedingen/afgeprijsde artikelen). Graag tot ziens op 14 september!

Programma 
Zaterdag 17 september 
Venus Nieuwegein - Kwebbel E&O, Sporthal Galecop Nieuwegein, 19.00 uur
OCI Nitrogen Lions - Pals groep E&O, Sportcentrum Glanerbrook Geleen, 20.00 uur

Zaterdag 1 oktober 
Kwebbel E&O - Succes Schoonmaak VOC, Sporthal Angelslo Emmen, 19.00 uur
Pals groep E&O - Eurotech Bevo, Sporthal Angelslo Emmen, 21.00 uur 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda