Drie hockeyteams kampioen bij MHC Emmen

EMMEN - Drie teams van hockeyclub MHCE in Emmen zijn kampioen geworden. Het gaat om jongens C1, meisjes C1 en jongens D1. Heren 1 werd tweede en promoveert komend seizoen naar de derde klasse van de KNHB. Het team van Heren 1 is net een jaar bij elkaar. Ze hebben steevast hun eigen spel proberen te spelen. Ze bouwden dat op vanuit een solide verdediging met Jeroen Brens en J?rn Leidorf in de laatste linie en aanvoerder Jochem Middendorf op het middenveld. Na de zomer spelen ze net als Dames 1 in de derde klasse. Het team is voor komend seizoen nog op zoek naar een trainer/coach. De winnende jeugdelftallen speelden vaak al op het hoogste niveau. Jongens C1 werd kampioen in de subtop klasse, Meisjes C1 in topklasse B. Jongens D1 werd kampioen in de eerste klasse.

Hockeyclub Emmen heeft meer dan 300 leden. Begin dit jaar namen de hockeyers een tweede kunstgrasveld in gebruik op sportpark Meerdijk. Ook begon de club met hockey voor gehandicapten. Personen met een uitsluitend verstandelijk beperking die een stick kunnen vasthouden, kunnen sportief aan de gang op de club. Nieuwe belangstellenden zijn nog van harte welkom.

Komende zaterdag 11 juni komen de G-Hockeyers uit Groningen (GHHC) op de Meerdijk een toernooitje spelen tegen de G-hockeyers uit Emmen. Het begint om 10.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda