Drie leden Hockeyclub Emmen in finale landelijke strafballencompetitie

EMMEN - Op zaterdag 16 juni aanstaande staan drie leden van de Mixed Hockeyclub Emmen in de finale van de landelijke strafballencompetitie in Amsterdam. Afgelopen zondag behaalden Bregje Neefs, Julian Greiving en Joris Emmen hun finale plaats door te winnen in de districtsvoorrondes van de districten Hattem en Noord en Oost Nederland.


De strafballencompetitie start in eerste instantie binnen de hockeyverenigingen in de vorm van een clubkampioenschap. De beste spelers van de verenigingen nemen het vervolgens tegen elkaar op in een districtscompetitie. Iedere vereniging mag twee jongens, twee meisjes, een keeper en een keepster afvaardigen.

Goede vertegenwoordiging Emmen
Uiteindelijk gaan per district  zes jongens, zes meisjes, twee keepers en twee keepsters door naar de finaledag bij Hockeyclub Amsterdam. Emmen is dan ook zeer goed vertegenwoordigd op zaterdag de 16e!


v.l.n.r.: Julian Greiving, Bregje Neefs en Joris Emmen vertegenwoordigen op 16 juni aanstaande MHC Emmen tijdens de landelijke finale van de strafballencompetitie in Amsterdam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda