Happy Sunday bij Mixed Hockeyclub Emmen

EMMEN - Op zondag 25 september aanstaande vanaf 12.45 uur organiseert Mixed Hockey Club Emmen (MHCE) voor het eerst een Happy Sunday op het sportpark Meerdijk. Het belooft een leuke middag te worden met veel sportiviteit en gezelligheid. Bent u nieuwsgierig naar de gezelligheid van MHCE? Kom dan gerust langs! U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Om 12.45 uur speelt het eerste damesteam van MHCE tegen het eerste damesteam van Meppel. Ook is het jongste jeugd team van de maand van MHCE hierbij aanwezig. Na de wedstrijd is er vanaf ongeveer 14.00 uur volop muziek. Onder het genot van een hapje kunt u dan kijken (of meedoen!) aan een hockeyclinic/wedstrijdje voor studenten en ge?nteresseerden.

Toename aantal leden
MHCE maakt momenteel een behoorlijke groei door. Men name bij de jeugd is een toename van het aantal leden te zien. Ook steeds meer ouders ontdekken daardoor het plezier van de hockeysport en gaan zelf recreatief te spelen; het zogenaamde trim hockey. Ook studenten kunnen iedere dinsdag van 20.00-21.30 uur mee trainen met trimhockey. Om te laten zien dat hockey een echte familiesport is met veel sfeer en gezelligheid organiseert de vereniging nu voor het eerst een Happy Sunday.

Gezellige vereniging
Tijdens een Happy Sunday  is er volop gelegenheid te kijken naar leuke wedstrijden van de eerste teams van de vereniging. Daarnaast is een Happy Sunday ook bedoeld voor het versterken van de onderlinge contacten van de leden, vrijwilligers en sponsoren. Samen maak je de vereniging tot een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda