Judo

Judoka’s Vos vooraan bij het Hunebedtoernooi.

BORGER - Negen judoka,s van Vos kwamen op het erepodium tijdens het zogenaamde Hunebed judo toernooi. Dit toernooi werd voor de 39e keer georganiseerd door judo vereniging Borger. Laura Hidding, Dimitri Boer en Bjorn Harders namen deel als extra voorbereiding op de Noordelijke kampioenschappen tot 18 jaar welke zaterdag aanstaande worden gehouden in Roden.

Judo jeugd Vos presteert opnieuw goed

NORG - Het zogenaamde opstaptoernooi voor beginnende wedstrijdjudoka’s werd gehouden in Norg. Judovereniging Vos kwam in resultaten uitstekend te voorschijn. Aan het eind van de dag mochten de pupillen van de club maar liefst 15 medailles mee naar huis nemen en ook nog 7 stimulatie prijzen.

Judoka’s Vos goed in Sleen.

SLEEN - Judovereniging Vos had een druk weekend. In Nijmegen het NK en in Sleen het zogenaamde ijspegel toernooi. Tijdens dit toernooi werden er weer knappe prestaties behaald. Laura Hidding en Lois Klein zijn de afgelopen periode goed bezig. Ook in Sleen behaalden beide 1e eerste prijs. Een 2e plaats werd behaald door Nick Langerijs, Bjorn Harders en Yrsa Wessel. Nick de Jong wist met een 3e prijs nog op het erepodium te komen.