Judo

Senior judoka's Nieters en Meijer winnen in Assen.

ASSEN - Rick Nieters won zaterdag in Assen de klasse tot 85 kg. tijdens het Bartje toernooi. Na acht maanden afwezigte zijn geweest op de wedstrijdmat lijkt het erop dat hij bijna terug is in zijn oude vorm. Een afgescheurde spierin zijn bovenarm is weer geheel herstelt en alleen de conditie moet nog iets beter worden. De vechtlust enscorend vermogen is hij niet kwijt geraakt. Dat was ook te zien door zijn fraai uitgevoerde werptechnieken en iedere wedstrijd binnen de tijd met ippon beslissend.Natasja Meijer stond ook weer op de wedstrijdmat, en hoe. De 37 jarige judoka van Vos staat op de mat alsofze nog nooit weg is geweest.
Reageer!

Senior judoka's Nieters en Meijer winnen in Assen.

ASSEN - Rick Nieters uit Klazienaveen won zaterdag in Assen de klasse tot 85 kg. tijdens het Bartje toernooi. Na acht maanden afwezig te zijn geweest op de wedstrijdmat lijkt het erop dat hij bijna terug is in zijn oude vorm. Een afgescheurde spier in zijn bovenarm is weer geheel herstelt en alleen de conditie moet nog iets beter worden. De vechtlust en scorend vermogen is hij niet kwijt geraakt. Dat was ook te zien door zijn fraai uitgevoerde werptechnieken en iedere wedstrijd binnen de tijd met ippon beslissend.
Reageer!

Judoka's Klein en Breider goed in Almelo

ALMELO - Lois Klein uit Sleen won in Almelo de lichtste klasse bij de jeugd tijdens het Internationaal THAG toenooi. De judoka van Vos won de finale van de Duitse Julia Heider. Daarvoor won zij ook al knap drie wedstrijden met haar aanvallend judo. Mark Breider kwam in Almelo met een 2e plaats op het podium. De judoka uit Emmen was goed in vorm in liet zich alleen in de eerste wedstrijd even verrassen. Hij kwam vervolgens goed terug in deze senioren zwaargewicht poule door de andere partijen overtuigend te winnen.
Reageer!

Vera Oosterhuis districtskampioen Judo

EMMEN - Nog maar net terug van de European Cup Cadets uit Zagreb stond de 16 jarige Vera Oosterhuis uit Klazienaveen op zaterdag 15 maart alweer te strijden om de Districtstitel! Oosterhuis die geen moment in gevaar is geweest begon haar eerste partij sterk tegen Pasman en Uit het Broek. Met name de partij tegen Uit het Broek die slechts 8 seconden duurde liet Oosterhuis zien dat ze in vorm was. De derde wedstrijd legde Oosterhuis een armklem aan, ook deze partij was voor haar. Tot slot moest de kersverse (8maart) kampioen van Nederland in de -15 nog, Rene Harselaar, verslagen worden. Oosterhuis had er zin in en was goed op dreef, via een houdgreep liet ze zien kampioen waardig te zijn en haalde de titel binnen. Deze vinden plaats op zaterdag 5 april 2014 in Sporthal Angelslo in de Gemeente Emmen!
Reageer!

Judoka's Vos presteren weer goed

BORGER - De jeugd judoka,s van vereniging Vos presteerden ook weer goed tijdens het Hunebedtoernooi in Borger. Er werden 4 eerste, 2 tweede en 2 derde plaatsen behaald. Laura Hidding werd knap 1e in de klasse plus 60 kg. Eigenlijk een klasse te zwaar voor haar maar dat was geen probleem voor de 14 jarige judoka uit Erm. Lois Klein deed ook weer wat wij al gewend zijn van haar en dat is winnen. Het uit proberen van andere technieken leverde af en toe een probleempje op maar de talentvolle Klein wist toch alles te winnen met ippon. Verrassend waren de optredens van Dimitri Boer en Calvin van der Spoel. Beide kwamen met schitterend gemaakte worpen tot de een 1e plaats. Tim van der Spoel en Bente Wittendorp verloren een wedstrijd en mochten de 2e prijs in ontvangst nemen. Nick de Jonge en Max Hoogeweg mochten op de 3e plaats van het podium gaan staan.
Reageer!

Lois Klein blijft winnen.

2e EXLOERMON - De jeugdige judoka Lois Klein blijft winnen. Tijdens het zogenaamde Juveko toernooi kwam zij wederom op de hoogste tree van het erepodium. Met grote overmacht won zij al haar wedstrijden en daarmede dus eerste. Dimitri de Boer was ook goed op dreef. Met fraaie ippons won hij de voorrondes. In de finalepoule werden er twee verloren maar hij wist toch 3e te worden. Gast judoka Robert van de Wal deed waar hij voor gekomen was. In de seniorenpoule werd hij met fraai uitgevoerde technieken 1e in de klasse tot 90 kg.
Reageer!

Uitstekende prestaties jeugd Judo Vos

NORG - Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat gezegde gaat zeker op voor de beginnende wedstrijdjudoka’s van judovereniging Vos. In Norg werd tijdens het zogenaamde opstaptoernooi een buitengewoon aantal prijzen behaald door deze groep. In totaal kwamen er 18 met een behaalde prijs op het podium en 10 met een deelname prijs van 4e plaats. Opmerkelijk was dat er maar liefst 5 keer een 1e, 5 keer een 2e en 8 keer een 3e plaats werd behaald.
Reageer!

Jeugd vereniging Vos presteert goed in Sleen.

SLEEN - Lois Klein zet haar prestaties door. In Sleen, haar eigen woonplaats werd zij eerste in de lichtste meisjes klasse. Vorige week kwam zij ook al tot een opmerkelijke prestatie door in Slagharen op het podium te komen met alleen jongens in haar groep. Er waren nog meer goede prestaties tijdens dit zogenaamde Ijspegeltoernooi . Lauring Hidding werd 2e in haar poule na een keihard gevecht om deze plaats in de klasse zwaargewicht waarin zij de lichtste was met meer tien kilo verschil. Max Hoogeweg en Irnez Devedzic werden 3e in hun klasse.
Reageer!

Judoka,s Vos doen het goed in Dedemsvaart.

DEDEMSVAART - Het wintertoernooi in Dedemsvaart werd voor de 35e keer georganiseerd. Ook een aantal judoka,s van vereniging Vos waren bij de deelnemers en dat bleef niet zonder succes. Bij de dames junioren kwam Isabella Roozen tot een 1e plaats en Laura Hidding tot een 3e plaats. Bij de heren junioren werd Irnes Devedzic 3e. De jongste jeugd deed het ook prima. Lois Klein behaalde met schitterende ippons de 1e plaats en Nick de Jonge kwam op het podium met een 3e plaats. Dames senior judoka Ancella Posthumus wist nog wel wedstrijden te winnen maar zat in heel veel te zware poule ingedeeld met meer dan tien kilo gewichtsverschil. Yannick Leenders, Merel Jagt, Max Hoogeweg en Tim van der Spoel kwamen ook ver maar kwamen net te kort voor een prijs.
Reageer!

Judoclub breekt muur uit schoolgebouw

NIEUW AMSTERMAM/VEENOORD - Komend weekend zal Judovereniging Harai Goshi letterlijk de muren van School Werkhorst slopen. Er ontstaat voor de leden meer ruimte om de sport te oefenen. De vereniging groeit flink. De Werkhorst is de thuisbasis van de vereniging aan de Elzenstraat Hulp kreeg de vereniging van het Christian Meeting Point. De schufwand kon worden geplaatst door een kerkgebebouw. De medewerkers hadden er zelf voor gezorgd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda