RADIO en TV

FC Emmen Podcast #15: 'Weg met die muur!'

ASSEN - Podcast nummer 15 ging uiteraard over die heerlijke topper van FC Emmen op de Dijk in Volendam. Afgelopen vrijdag eindigde de tweede ontmoeting tussen beide ploegen in anderhalve week tijd in een 2-2 gelijkspel. FC Emmen kwam knap terug van een 2-0 achterstand, maar zat er meer in of was het gelijkspel uiteindelijk wel verdiend?
Reageer!

Lokale Omroep Hoogeveen luidt opnieuw noodklok

Programmaraad en sportredactie hebben dringend medewerkers nodig Hoogeveen - De programmaraad en de redactie van het sportprogramma van Lokale Omroep Hoogeveen (LOH) luiden gezamenlijk de noodklok. Beide organen van de lokale omroep Hoogeveen hebben dringend medewerkers nodig.
Reageer!

ZO!34 verhuist naar het Hospershuis

EMMEN/COEVORDEN - De gemeenten Emmen en Coevorden gaan akkoord met de verhuizing van ZO!34 naar het Hospershuis in het centrum van Emmen. Daarnaast stellen zij een bedrag ter beschikking voor de verbouwing van het pand en de vernieuwing van technische apparatuur.
Reageer!

Sportprogramma op zondag van Radio Hoogeveen is gered

Hoogeveen – Het sportprogramma van Radio Hoogeveen op zondag is gered. Naar aanleiding van een noodkreet waarin om vrijwilligers werd gevraagd, meldden zich vier nieuwe medewerkers aan, waardoor de sportredactie haar sportprogramma op zondag kan blijven uitzenden. Komend weekend begint de sportredactie het nieuwe seizoen met sportuitzendingen van 14.00 uur tot 17.00 uur op zaterdag en zondag.
Reageer!

SBS6 volgt dieren in Wildlands door de ogen van de beste natuurfilmers

EMMEN - In het nieuwe programma Wilde dieren in Wildlands is te zien hoe de dieren zich gedragen in het Wildlands Adventure Zoo Emmen. Dit ziet de kijker door de ogen van drie succesvolle Nederlandse natuurfilmers in het Emmense themapark. Van de olifanten die naar bed gaan tot het gedrag van de bavianen en hun kleintjes. Wilde dieren in Wildlands is vanaf donderdag 25 mei,23.30 uur te zien bij SBS6.
Reageer!

RTV Emmen en Radio LOCO gaan samen verder als ZO34

EMMEN - De nieuwe naam van de nieuwe streekomroep voor Emmen en Coevorden is bekend: ZO!34. Dit maakten wethouder Wilms van Emmen en wethouder Huizing van Coevorden met een druk op een rode knop bekend. Hiermee zijn de lokale omroepen RTV Emmen en Radio Loco gefuseerd tot één nieuwe omroep voor beide gemeenten.
Reageer!

Dag 5 Geloof en een Hoop Liefde in Emmen

EMMEN - Vanavond, Vrijdag 15 april, is het al weer tijd voor dag 5 van Geloof en een Hoop Liefde in de gemeente Emmen. Vanaf 18.10 op NPO 2 Emmen zijn in de laatste serie in de regio Emmen de volgende onderwerpen te volgen.
Reageer!

Dag 1 Geloof en een Hoop Liefde in Emmen

EMMEN - De komende week is het programma Geloof en een Hoop Liefde met opnames uit de gemeente Emmen, te zien op NPO 2, dagelijks om 18.10 uur. Maandag 11 april staan om 18.10 uur de volgende items op het programma::
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda