Fotografeer en meer: Grolloërveen

GROLLOO - Op dinsdag 19 augustus a.s. organiseren het Nationaal Park en Nationaal Landschap Drentsche Aa een avondexcursie door het Grolloërveen onder leiding van een Nationaal Park gids. De excursie start om 19:00 uur op de parkeerplaats Blauwe Steen, tussen Grolloo en Elp. Neem vanuit Grolloo de Elperweg naar het zuiden. Kies op de 5-sprong de weg rechts die het bos in gaat. De excursie duurt 2 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het Grolloërveen is een mooie locatie voor het maken van foto’s. Tijdens deze excursie wordt hiervoor tijd ingeruimd. De gidsen zijn amateurfotografen. De gids vertelt over de natuur, het landschap en over het fotograferen. Ook onderling kunnen tips worden uitgewisseld. Met een beetje geluk kan aan het einde van de excursie de zonsondergang worden gefotografeerd vanaf de fietsbrug.

Deze ‘Fotografeer en meer’ excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Ook met de camera op een mobieltje kunnen mooie foto’s worden gemaakt. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl voor de overige data.

Waterdichte wandelschoenen en een verrekijker worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tijdens deze wandeling.
Na afloop van de wandeling wordt een bijdrage voor het Drentsche Aa gebiedsfonds gevraagd.

Datum: Dinsdag 19 augustus
Startplaats: Parkeerplaats Blauwe Steen tussen Grolloo en Elp
Starttijd: 19:00 uur

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda